Yandex Metrica

Elon Musk'tan bir Twitter hamlesi daha! Apple kullanıcılarını üzecek! Artık bu ibare görünmeyecek

Elon Musk'tan bir Twitter hamlesi daha! Apple kullanıcılarını üzecek! Artık bu ibare görünmeyecek

Elon Musk, Twitter'ı satın almasından bu yana birçok değişikliğe imza attı. Musk, Apple kullanıcılarını üzecek yeni düzenlemeyi duyurdu.

Teknoloji

23.01.2024, 20:04

Elon Musk, geçtiğimiz haftalarda en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'ı satın aldı. Musk, platformu satın almasının ardından çok konuşulan değişikliklere imza attı. Peş peşe yeni kararlar alan Elon Musk, bir düzenleme daha yapmaya hazırlanıyor.

Yeni düzenlemeyle birlikte kullanıcılar artık tweet attıklarında hangi cihazdan attıkları artık görülmeyecek. "iPhone'dan", "Android cihazdan", "Web'den gönderildi" şeklinde yer alan ibareler bu düzenleme ile kaldırılacak. 

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

"KİMSE NEDEN YAPTIĞIMIZI BİLMİYOR"

Musk, yeni düzenleme hakkında yaptığı açıklamada "Sonunda, her tweet’in altına bir tweet’in hangi cihazdan yazıldığını eklemeyi bırakacağız. Kelimenin tam anlamıyla kimse bunu neden yaptığımızı bile bilmiyor..." ifadelerini kullandı.

Platformda yapılacak bu değişiklik en çok iPhone hayranı olan kullanıcıların tepkisini çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading