Yandex Metrica

Elon Musk Mars'a insanlı uçuş için tarih verdi! 

Elon Musk Mars'a insanlı uçuş için tarih verdi! 

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, Twitter'dan kendisine yöneltilen bir soruyu yanıtladı. SpaceX'in kurucusu Musk, insanlığın en erken 2029 yılında Mars'a ayak basacağını söyledi.

Teknoloji

23.01.2024, 19:00

Tesla’nın CEO’su ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk’ın en büyük hedefi Mars'a ayak basarak oradaki kolonileşme aşamalarıyla birlikte Mars'ı yaşanılabilir bir gezegen haline getirmek. 

SpaceX'in kurucusu, insanlığın Mars'a ne zaman ineceği sorusunu yanıtladı. Elon Musk, bu on yılın sonundan önce ilk kez Mars'a ayak basılacağına inanıyor.

Musk, beklentilerini Twitter'dan paylaştı. Kullanıcılardan biri, iş adamına insanlığın Mars'a ne zaman ineceğini sordu. Amerikalı milyarder, abonenin sorusunu “2029 ” olarak yanıtladı. Musk'a göre, insanlar bu on yılın sonunda Kızıl Gezegenin yüzeyine ayak basabilecekler.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE 2026'YA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Musk daha önce SpaceX'in 2026 yılına kadar Mars'a bir insan göndereceğini söylemişti. Muhtemelen şimdi bu tarihin ulaşılamaz olduğunu düşünüyor. Bazı kullanıcılar, 2029'un bile kulağa iddialı geldiğini ve böyle bir görevin önünü açmak için daha yapılacak çok şey olduğu görüşündeler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading