Yandex Metrica

Deneyap Atölyeleri hazır! Uygulama sınavı 42 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi

Deneyap Atölyeleri hazır! Uygulama sınavı 42 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi

Toplamda 21 bin 773 adayın katııldığı DENEYAP Uygulama Sınavı, 42 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Teknoloji

23.01.2024, 19:53

DENEYAP Uygulama Sınavı, 42 ilde eş zamanlı olarak bugün gerçekleştirildi.

Türkiye Teknoloji Takımı'ndan yapılan açıklamaya göre, DENEYAP öğrenci seçme sınavı süreci 4. faz kapsamında yapılacak uygulama sınavıyla devam ediyor.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

DENEYAP UYGULAMA SINAVI 42 İLDE EŞ ZAMANLI OLARAK DZÜENLENECEK

İlk aşamayı başarıyla geçen adaylar için ikinci aşama olan DENEYAP Uygulama Sınavı, 42 ilde eş zamanlı olarak bugün gerçekleştirildi.

İstanbul dahil tüm illerde 58 ayrı merkezde gerçekleştirilen sınava 14 bin 988’si ortaokul, 6 bin 785’i lise olmak üzere toplamda 21 bin 773 aday girdi. Sınav sonuçlarına göre 21 bin 773 adaydan 8 bin 223 öğrenci DENEYAP Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanacak.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

İKİNCİ AŞAMA SINAVI: PROJE TASARIMI

DENEYAP Atölyelerinin öğrenci seçme sınav sürecinde birinci aşamayı tamamlayarak ikinci aşama sınavına hak kazanan adaylar bu sınavda kendilerine sunulan tema doğrultusunda verilen malzeme kiti ile özgün fikirlerini ortaya çıkaran, teknik bilgilerini kullanabilecekleri proje tasarımı yapacak.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

BI YILKİ TEMA 'ÇEVRE DOTU YÜK GEMİSİ'

Bu yılki teması “Çevre Dostu Yük Gemisi” olarak belirlenen uygulama sınavında adaylar, kendilerine verilen sürede tasarlayacakları geminin belirlenen hedefe yük taşımasını sağlayacak. İki saatlik süre sonunda tamamlanan projeler belirli kriterler doğrultusunda değerlendirilmek üzere jüri üyelerine sunulacak. Öğrencilerin projeleri jüri üyeleri tarafından ayrıca kendini ifade edebilme, özgün düşünme, yenilik katabilme, konu ile ilgili bilgi sahibi olma gibi çeşitli beceriler yönünden de değerlendirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading