Yandex Metrica

ChatGPT PRO'ya sahip olanlar mı GPT-4 kullanacak? GPT-4 nedir, ne işe yarar?

ChatGPT PRO'ya sahip olanlar mı GPT-4 kullanacak? GPT-4 nedir, ne işe yarar?

Microsoft'un sahip olduğu yapay zeka teknoloji şirketi OpenAI'nın geliştirmiş olduğu ve çokça kullanılan ChatGPT'nin yeni modeli nihayet tanıtıldı. Peki, ChatGPT PRO'ya sahip olanlar mı GPT-4 kullanacak? GPT-4 nedir, ne işe yarar?

Teknoloji

30.03.2024, 21:09

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından sevilerek kullanılan ChatGPT uygulamasının yeni modeli resmi olarak tanıtıldı. Yapay zeka teknoloji şirketi olan OpenAI'nin geliştirmiş olduğu ChatGPT'nin yeni uygulaması olan GPT-4 hakkında internette çokça araştırma yapılıyor. Özellikle GPT-4'ün sadece ChatGPT PRO üyeleri tarafından mı kullanacağı sorusu gündem oldu. Peki, GPT-4 OPENAI premium üyeleri mi kullanacak? GPT-4 nedir, ne işe yarar?

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

CHATGPT PRO'YA SAHİP OLANLAR MI GPT-4 KULLANACAK? 

Eğer GPT-4 dil modelini denemek istiyorsanız, ChatGPT+ için ücretli abone olmanız gerekiyor. ChatGPT+, ChatGPT'nin premium versiyonu olarak geçiyor. ChatGPT'nin PRO versiyonunu kullanmak isteyenler ise aylık 42 dolar gibi bir ücret ödemek zorunda.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

GPT-4 NEDİR, NE İŞE YARAR?

GPT-4 nedir, ne işe yarar? En gelişmiş teknolojiye sahip olduğu belirtilen GPT-4’ün “insan seviyesinde performans” sergilediği söylenirken akademik ve profesyonel bazı kalite testlerinden geçildiği açıklandı. Bu testler arasında baro sınavları ve SAT sınavlarıda var.

Yazı ve görselleri algılayarak buna yazılı olarak yanıt verebilen ChatGPT’yi kullanabilmek için 20 dolarlık abonelik ücreti ödemenin gerektiği de açıklandı. OpenAI, ChatGPT’nin Duolingo, Khan Academy ve Morgan Stanley tarafından kullanılmak üzere anlaşma yapıldığını da açıklandı. Görüntüyü algılayıp buna göre yanıt vermeyi başaran ChatGPT’nin Danimarka merkezli girişim Be My Eyes ile iş birliği yaptığı da kayıtlara geçti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading