Yandex Metrica

Apple akıllı yüzük özellikleri ne? Apple akıllı yüzük ne zaman çıkacak, fiyatı kaç TL?

Apple akıllı yüzük özellikleri ne? Apple akıllı yüzük ne zaman çıkacak, fiyatı kaç TL?

Teknolojik ürünlerin öncüsü olarak görülen Apple şimdilerde bir akıllı yüzük çıkarmayı planlıyor. Teknolojiseverleri meraklandıran bu haber hakkında merak edilen, "Apple akıllı yüzük özellikleri ne? Apple akıllı yüzük ne zaman çıkacak, fiyatı kaç TL?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Teknoloji

29.03.2024, 00:09

Bir süredir  “Smart Ring” çalışmaları yapan Apple hakkında vatandaşlar araştırma yapıyor. Peki, Apple akıllı yüzük özellikleri ne? Apple akıllı yüzük ne zaman çıkacak, fiyatı kaç TL? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

APPLE AKILLI YÜZÜK ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Dijital ortamda sanal klavye kullanırken sahip olduğu yüzük sayesinde kişinin parmak hareketleri takip edilebilecek. Böylelikle eldiven gibi tüm eli kaplayan bir arabirim olmadan sistem kullanılabilecek.

Son gelen bilgiler Apple’ın şimdiden akıllı yüzük aksesuarları üzerinde çalıştığını gösteriyor. Teknoloji şirketinin tıpkı Airpods‘larda olduğu gibi akıllı yüzük için de bir şarj kutusu üzerinde çalışmaya başladığı belirtiliyor. Daha fazla bilgi geldiğinde haberimizin detaylarını güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading