Yandex Metrica

Sitede Ara

Berna Laçin Hayal Satıcısı gösterileri neden iptal edildi? Berna Laçin'in sağlık sorunu ne? 7-8 Mart Bodrum sahnesi neden iptal oldu?

Berna Laçin Hayal Satıcısı gösterileri neden iptal edildi? Berna Laçin'in sağlık sorunu ne? 7-8 Mart Bodrum sahnesi neden iptal oldu?

Tiyatro ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden olan Berna Laçin, sağlık problemleri sebebi ile sahnelere geçici bir süreliğine veda etme kararı aldı. Berna Laçin'in 7 Mart ve 8 Mart 2024 tarihindeki Bodrum'da gerçekleşecek olan Hayal Satıcısı gösterileri, sağlık problemlerinden dolayı iptal edildi. Peki Berna Laçin Hayal Satıcısı gösterileri neden iptal edildi? Berna Laçin'in sağlık sorunu ne? 7-8 Mart Bodrum sahnesi neden iptal oldu?

Gündem

14.04.2024, 23:26

Türk sinema ve tiyatro oyuncusu olan Berna Laçin, sağlık problemleri ile karşı karşıya kaldı. Sevilen oyuncu Berna Laçin, omurilik problemi ile baş başa kaldı. Berna Laçin, sağlık problemi nedeni ile çok acil olarak ameliyata alınacağını açıkladı.

Irak'ın kuzeyine hava operasyonu! Çok sayıda terörist böyle imha edildi Irak'ın kuzeyine hava operasyonu! Çok sayıda terörist böyle imha edildi Haberi Görüntüle

BERNA LAÇİN 'HAYAL SATICISI' GÖSTERİSİ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Berna Laçin Hayal Satıcısı gösterileri neden iptal edildi? Berna Laçin'in sağlık sorunu ne? 7-8 Mart Bodrum sahnesi neden iptal oldu?

Figen Yüksekdağ kaç yıl ceza aldı? Figen Yüksekdağ kaç yıl ceza aldı? Haberi Görüntüle

BERNA LAÇİN'İN SAĞLIK PROBLEMİ NE, NEDEN SAHNELERE ÇIKAMIYOR?

Berna Laçin, ''Bedenimdeki bu yük ve baskı, nihayetinde kendini hastalık olarak gösterdi'' ifadelerini kullanarak, yaşadığı sağlık sorununu dile getirdi. Laçin, seyircilerinden anlayış beklediğini, iyileştiği zaman tekrardan sahnelerde olacağını açıkladı.

AK Parti'de değişim süreci için ilk zirve yarın: Erdoğan kritik toplantılarına iki ilden start verecek! AK Parti'de değişim süreci için ilk zirve yarın: Erdoğan kritik... Haberi Görüntüle

7-8 MART BODRUM BERNA LAÇİN GÖSTERİSİ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

7-8 Mart 2024 tarihinde Bodrum'da gerçekleşecek olan Berna Laçin'in tek kişilik gösterisi, 'Hayal Satıcısı' Berna Laçin'in sağlık problemlerinden dolayı iptal edilmek zorunda kaldı.

Berna Laçin'in acil olarak ameliyata alınmasından dolayı Bodrum sahnesi iptal edildi. Sevilen tiyatro oyuncusu, seyircilerinden anlayış beklediğini açıkladı.

Son dakika: İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerisi karara eklendi Son dakika: İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerisi... Haberi Görüntüle

BERNA LAÇİN: DUALARINIZI BEKLİYORUM

Berna Laçin, yaşadığı sağlık problemi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Laçin;

"Sevgili dostlar,

Son zamanlarda bedenimdeki yük ve baskı, nihayetinde kendini hastalık olarak gösterdi. Acilen ortaya çıkan ve yürümemin dahi yasaklandığı ciddi bir omurilik sorunu ile karşı karşıyayım. Bu nedenle çok acil bir ameliyata alınacağım.

Yoğun ilginiz ve desteğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zor zamanımda beni yalnız bırakmadığınız için minnettarım.

Pamukkale'de 'Hayal Satıcısı' ve 7 Mart'ta İzmir, 8 Mart'ta Bodrum'da sahneleyeceğim oyunlar maalesef iptal edilmiştir. Anlayışınız için özür dilerim.

Doktorlarla olan görüşmelerimiz yoğun olduğu için şu an telefonla iletişim kuramayacağımı bildiririm. Endişelenmenize gerek yok.

Dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyorum. İyi günlerde görüşmek üzere."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading