Yandex Metrica

Irak'ın kuzeyine hava operasyonu! Çok sayıda terörist böyle imha edildi

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri; Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 10 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Gündem

14.05.2024, 08:19

Milli Savunma Bakanlığı'nın eli kanlı terör örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Irak'a düzenlenmesi beklenen operasyon öncesi sınırda büyük bir temizlik yapıldı. 

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgeleri ile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlenen teröristlere hak ettikleri ceza verildi.,

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. MSB'den yapılan açıklamada, terörle mücadelenin etkin ve kararlı şekilde sürdürüldüğü belirtildi.

Ankara Emniyeti'nde neler oluyor? Kirli eller yeni kumpas peşinde: Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 'Uğur Dündar' detayı! Ankara Emniyeti'nde neler oluyor? Kirli eller yeni kumpas peşinde: Ayhan... Haberi Görüntüle

17 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 10 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading