Yandex Metrica

Sitede Ara

Begüm Survivor'dan neden, nasıl elendi? All Star 2024 eleme düellosunda neden ağladı? Mavi takım Begüm Yücetan kimdir, nereli?

Begüm Survivor'dan neden, nasıl elendi? All Star 2024 eleme düellosunda neden ağladı? Mavi takım Begüm Yücetan kimdir, nereli?

TV8 kanalının sevilen ve yüksek reytingli yarışma programı Survivor All Star 2024'te dün akşam eleme düellosu gerçekleşti. Survivor'da eleme düellosunda 5 yarışmacı karşı karşıya kaldı. Survivor'da Pınar ve Sema'nın kavgasından sonra diskalifiye ve elemeler devam ediyor. Survivor mavi takımda Aleyna, Begüm, Pınar, Gizem ve Aysu eleme düellosuna çıktı. Survivor'da dün akşam elenen isim belli oldu. Türkiye'de Survivor izleyicileri ve hayranları tarafından merakla araştırılan Survivor All Star 2024'te ''dün akşam kim elendi, ada konseyinde kim adaya veda etti?'' gibi sorular sorulmaya başlandı. Peki Survivor'dan 1 Mart 2024 tarihinde kim elendi? Survivor'dan elenen Begüm Yücetan neden ağladı? Begüm Yücetan kimdir, nerelidir?

Gündem

16.05.2024, 04:15

Türkiye'nin severek izlediği Survivor All Star 2024 yarışma programında nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Survivor'da erkek elemesinin gerçekleştiği Survivor All Star 2024 programında, bu hafta mavi takımdan kadın elemesi gerçekleşti. Survivor mavi takımda Aleyna, Begüm, Pınar, Gizem ve Aysu eleme düellosuna çıktı. Survivor'da dün akşam elenen isim belli oldu. 

Son dokunulmazlık oyunu sırasında Pınar ve Sema arasında yaşanan kavgadan sonra Sema diskalifiye edilmiş, Pınar'a ise tedbir kararı uygulanmıştı.

Türkiye'de Survivor izleyicileri ve hayranları tarafından merakla araştırılan Survivor All Star 2024'te ''dün akşam kim elendi, ada konseyinde kim adaya veda etti?'' gibi sorular sorulmaya başlandı. Peki Survivor'dan 1 Mart 2024 tarihinde kim elendi? Survivor'dan elenen Begüm Yücetan neden ağladı? Begüm Yücetan kimdir, nerelidir?

Bugün (19 Mayıs) marmaray bedava mı, ücretsiz mi? Bugün (19 Mayıs) marmaray bedava mı, ücretsiz mi? Haberi Görüntüle

SURVIVOR 2024 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI, MAVİ Mİ KIRMIZI TAKIM MI?

Survivor'da bu akşam gerçekleşen ödül oyununda kırmızı ve mavi takım parkurdaki yerlerini aldı. Mavi ve kırmızı takım arasında büyük rekabet ile gerçekleşen mücadele 7-8 skor ile kırmızı takım kazandı. Adaya veda edecek isim ise mavi takımdan oldu.

İlk aşamada MEB uygulayacak: Kamuya 'objektif mülakat sistemi' geliyor! İlk aşamada MEB uygulayacak: Kamuya 'objektif mülakat sistemi' geliyor! Haberi Görüntüle

2024 SURVIVOR ALL STAR 46. BÖLÜM ADAYA KİM VEDA ETTİ, ELENDİ?

Survivor All Star 2024 yarışmasında bu akşam eleme düellosu gerçekleşti. En son kadın eleme yarışmasında Sahra adadan elenmişti. Bu hafta eleme düellosunda 5 kadın yarışmacı karşı karşıya kaldı. Aleyna, Begüm, Pınar, Gizem ve Aysu eleme düellosuna çıktı.

Taciz ateşi açan teröristlere misliyle karşılık verildi: Çok sayıda terörist öldürüldü Taciz ateşi açan teröristlere misliyle karşılık verildi: Çok sayıda terörist... Haberi Görüntüle

SURVIVOR ALL STAR 2024 ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Eleme düellosu final oyununda Aysu ve Begüm karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Aysu kazanarak, Survivor'da kalmayı garantiledi.

Eleme düellosunda final yarışını kaybeden Begüm Yücetan, ''Pozitif kalmaya çalışıyorum, hayatımda da zor durumlardan kendimi pozitif kalmaya çalışarak çıkarttım. Ama  tabii ki çok üzgünüm şu an. Evde otururken Survivor'da deneyimlemek istediğim çok şey vardı. Survivor'u çok seviyorum, burda olmayı çok seviyorum, çok sevdim ve bütün arkadaşlarım çok güzel destek verdiler bana kırmızı takım da. Hepsine çok teşekkür ederim hepsine'' ifadelerini kullandı.

CHP'de torpil furyası zirveyi gördü: Yeğenini belediye başkan yardımcısı olarak atadı! CHP'de torpil furyası zirveyi gördü: Yeğenini belediye başkan yardımcısı olarak... Haberi Görüntüle

SURVIVOR ALL STAR'DAN BEGÜM YÜCETAN MI ELENDİ?

Eleme düellosu final yarışında Aysu ile eleme düellosuna çıkan mavi takım yarışmacısı Begüm Yücetan, yarışmayı kaybederek Survivor adasına veda etti.

Tefecilere ve dolandırıcılara darbe! MAHZEN-40 ile çok sayıda kişi enselendi Tefecilere ve dolandırıcılara darbe! MAHZEN-40 ile çok sayıda kişi enselendi Haberi Görüntüle

SURVİVOR BEGÜM YÜCETAN KİMDİR, NERELİ?

27 Ağustos 1988 İzmir doğumlu olan Begüm Yücetan, ilkokulu Özel Türk Koleji'nde okudu.

Karşıyaka Lİsesi'nde lise hayatını tamamladı. 2009 Miss Turkey güzellik yarışmasında finale kalmıştır.

2012 yılında Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışmasına katılmıştır.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading