Yandex Metrica

Sitede Ara

Batuhan, Hakan ve Mustafa Kemal Survivor All Star 2024'ten eleniyor mu? Survivor adasına kim veda edecek? Survivor eleme potasına kim çıktı? Kırmızı ve mavi takımdan hangi isim elendi?

Batuhan, Hakan ve Mustafa Kemal Survivor All Star 2024'ten eleniyor mu? Survivor adasına kim veda edecek? Survivor eleme potasına kim çıktı? Kırmızı ve mavi takımdan hangi isim elendi?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024'te dün akşam üçüncü eleme adayı belirlendi ve üç kişi eleme potasına çıktı. Survivor izleyicileri ve hayranları dün akşam yayınlanan Survivor bölümünde dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığını merak edip araştırmaya başladı. Survivor'da dün akşamki oyunda parkurda sinirler iyice gerildi. Survivor eleme potasına ise Mustafa Kemal, Hakan ve Batuhan çıktı. Survivor izleyicileri ve hayranları, Survivor All Star'da ada konseyinde kimin elenip elenmediğini araştırmaya başladı. Peki Survivor All Star'dan Batuhan mı elendi? Hakan Survivor'a veda mı etti? Yoksa Mustafa Kemal Survivor adasına veda mı etti? Survivor kırmızı ve mavi takımdan hangi isim elendi? İşte merak edilenler...  

Gündem

20.05.2024, 00:08

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 51. bölüm ile hayranları ve sevenleri ile buluştu. Survivor All Star 2024 yarışmasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Survivor izleyicileri ve hayranları, dün akşam Survivor'da eleme potasına hangi ismin çıktığını merak edip araştırmaya başladı.

Survivor izleyicileri ve sevenleri, ''Kırmızı mı, mavi takım mı adaya veda edecek?'' sorusunu araştırmaya başladı. Survivor sevenler dün akşamki bölümde eleme potasına çıkan isimlerden hangisinin eleneceğini merak konusu haline getirdi.

Son dakika: İstanbul Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğalgaz patlaması Son dakika: İstanbul Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğalgaz patlaması Haberi Görüntüle

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA BOZOK VE YAMAN KAVGASI!

Survivor All Star 2024'te dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında büyük bir gerginlik çıktı. Bozok ve Yaman arasındaki yarışmada oyunu Yaman kazanınca Bozok adeta çılgına döndü.

Bozok, ''Sen buradasın da ben de ensendeyim. Bunu hiçbir zaman unutma'' ifadelerini kullandı. Yaman ise Bozok'a, ''Hep ensemdesin abi, sıkıntı yok'' cevabını verince ortalık gerildi.

Hollanda Eurovision'dan neden diskalifiye edildi? Joost Klein İsrail'i protesto ettiği için mi diskalifiye edildi? Hollanda Eurovision'dan neden diskalifiye edildi? Joost Klein İsrail'i protesto ettiği... Haberi Görüntüle

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU MAVİ Mİ KIRMIZI TAKIM MI KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu ise Survivor'da Kırmızı takım 12, mavi takım ise 7 skor elde edebildi. Survivor dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı ve mavi takım ada konseyinde eleme potasına bir isim göndermek zorunda kaldı.

Peki Survivor All Star'dan Batuhan mı elendi? Hakan Survivor'a veda mı etti? Yoksa Mustafa Kemal Survivor adasına veda mı etti? Survivor kırmızı ve mavi takımdan hangi isim elendi? İşte merak edilenler...

Galatasaray-Karagümrük'ü yenerse-berabere kalırsa ne olur? Şampiyon olur mu? Galatasaray-Karagümrük'ü yenerse-berabere kalırsa ne olur? Şampiyon olur mu? Haberi Görüntüle

SURVIVOR ALL STAR ELEME ADAYI, ELEME POTASINA MAVİ TAKIMDAN HANGİ İSİM GİRDİ?

Survivor All Star 2024'te eleme potasına çıkan üçüncü isim Batuhan oldu.İkinci isim Mustfa Kemal, birinci isim ise Hakan Hatioğlu olmuştu.

Batuhan, ''Şu anda canımı sıkan tek şey iyileşmesini daha kısa sürede beklediğim bileğim canımı gerçekten sıkıyor. Bugünde son parkurda kendimi incittim biraz, böyle sıkıntı oluyor ama önümde 2-3 günüm var. Bunu iyileştirmek için elimden geleni yapacağım. Mustafa Kemal'in ormanına kuzu değil aslan girdi. Dördüncü adayı bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu uyarı: AKOM tarih verdi Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu uyarı: AKOM tarih verdi Haberi Görüntüle

SURVIVOR MAVİ TAKIM YARIŞMACISI BATUHAN ELENDİ Mİ? ELENİYOR MU?

Survivor'da mavi takımdan eleme potasına çıkan üçüncü isim Batuhan olmuştu. Mustafa Kemal, Batuhan ve Hakan Hatipoğlu isimlerinden birisi Survivor ada konseyinde oylama yapıldıktan sonra Survivor adasına veda edecek.

Habere Tepki Ver

0

4

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading