Yandex Metrica

Başakşehir asansör kedisi Eros'un katili İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Kediyi tekmeleyen adam hapis cezası aldı mı?

Başakşehir asansör kedisi Eros'un katili İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Kediyi tekmeleyen adam hapis cezası aldı mı?

İstanbul Başakşehir'de asansörün içerisinde ''Eros'' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'In tutuklanması için 250 bin imza toplandı. Kediyi acımasızca döverek öldüren İbrahim Keloğlan, Başakşehir'de site içerisinde masum bir kediye uyguladığı şiddet güvenlik kameralarına yansımıştı. Peki Kediyi 6 dakika boyunca döven adam İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İbrahim Keloğlan gözaltına alındı mı? Eros adlı kediyi öldüren İbrahim Keloğlan neden tutuklanmadı? 

Gündem

18.05.2024, 12:17

İstanbul Başakşehir'de asansörün içerisinde ''Eros'' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'In tutuklanması için 250 bin imza toplandı. istanbul'da yılbaşı akşamı gecesinde kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan, 1 yıl 3 ay hapis cezası aldıktan sonra hükmün açıklanması ertelenince serbest bırakılmıştı.

Bu durumu öğrenen sosyal medya kullanıcıları İbrahim Keloğlan'ın tutuklanması için imza toplamaya başladı. Keloğlan'ın tutuklanması için 250 bin imza toplandı.

Hayvansever derneklerin öncülüğünde Başakşehir'deki Eros adlı kedinin katili İbrahim Keloğlan için kampanya başlatıldı.

Peki Kediyi 6 dakika boyunca döven adam İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İbrahim Keloğlan gözaltına alındı mı? Eros adlı kediyi öldüren İbrahim Keloğlan neden tutuklanmadı? 

Terör örgütünde çözülme hız kazandı: 2 PKK'lı teslim oldu Terör örgütünde çözülme hız kazandı: 2 PKK'lı teslim oldu Haberi Görüntüle

EROS ADLI KEDİYİ ÖLDÜREN İBRAHİM KELOĞLAN TUTUKLANDI MI?

istanbul'da yılbaşı akşamı gecesinde kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan, 1 yıl 3 ay hapis cezası aldıktan sonra hükmün açıklanması ertelenince serbest bırakıldı. 

Hayvanseverler ve dernekler tarafından imza kampanyası düzenlendi. Change.org üzerinden #ibrahimkeloğlantutuklansın #KediKatili etiketleri ile imza kampanyası başlatılmıştı. İbrahim Keloğlan'ın tutuklanması için 250 bin imza toplandı.

Kampanya açıklamasında, ''İstanbul'da oturduğu sitenin asansörüne giren bir kediyi altı dakika boyunca döverek öldüren İbrahim Keloğlan, bir yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, iyi hal indirimi yaparak cezayı bir yıl üç aya düşürdü. Bu kararı yok hükmünde sayıyor ve bu yanlıştan dönülmesini talep ediyoruz. Bunun iyi hali olamaz, olmamalı. Hayvanlara yönelik işlenen her türlü suç ve suistimale karşı caydırıcı cezalar uygulanmalıdır'' ifadelerine yer verildi.

Dün kargo uçağı bugün yolcu uçağı yere çakıldı: Yolcular tahliye ediliyor Dün kargo uçağı bugün yolcu uçağı yere çakıldı: Yolcular tahliye... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR'DE SİTE İÇERİSİNDE EROS ADLI KEDİYİ NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Asansörün başka bir katta açılmasını fırsat bilen Eros her ne kadar kaçmaya çalıştıysa da kedinin arkasından gidip bütün kaçış noktalarını kapatan katil, yaklaşık altı dakika boyunca işkenceye devam ederek Eros'un ölümüne sebep oldu.

Habere Tepki Ver

1

6

0

2

2

1

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading