Yandex Metrica

Bakan Bolat paylaştı! Filistin ekonomisine can suyu olacak: Kotasını 5 bin tona yükselttik

Bakan Bolat paylaştı! Filistin ekonomisine can suyu olacak: Kotasını 5 bin tona yükselttik

Ticaret Bakanı Ömer BSon dakika haberleri... Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıkalamda Filistin’den yapılan gümrük vergisinden muaf hurma ithalatı kotasının 5 bin tona yükseltildiğini duyurdu.

Gündem

27.04.2024, 11:05

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, geçtiğimiz günlerde Filistin Ekonomi Bakanı el-Amur ile İsrail'e getirilen ihracat kısıtlamasını görüştü.

olat, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda görüşmeye ilişkin detaylı bilgi verdi.

Bakan Bolat, paylaşımında ''Filistin Milli Ekonomi Bakanı ile geçtiğimiz Aralık ayındaki görüşmemizde aldığımız karar neticesinde Filistin’den yapılan gümrük vergisinden muaf hurma ithalatı kotasını 5 bin tona yükselttik.'' dedi.

Filistin ekonomisine katkı sağlamak istediklerinin altını çizen Bakan Bolat, ''Filistin’in en önemli ihraç ürünlerinden hurmanın Filistin ekonomisine katkısını bilerek, Filistin'in talebinin ötesinde, daha önce 3 bin ton olan miktarı 5 bin tona yükselttiğimiz Ortaklık Komitesi kararı yayımlandı.'' ifadelerini kullandı.

Trabzon tramvayı zaman bitecek? Trabzon'da tramvay durakları nerede? Tramvay nereden geçecek? Trabzon tramvayı zaman bitecek? Trabzon'da tramvay durakları nerede? Tramvay nereden... Haberi Görüntüle

''FİLİSTİN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK''

Bakan Bolat açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

''Söz konusu kararın Filistin ekonomisine sağlayacağı katkının hayırlı olmasını diliyor, her konuda Filistinli kardeşlerimizin taleplerini öncelikle ve tüm imkanlarımızı kullanarak karşılamaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak isterim.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading