Yandex Metrica

Sitede Ara

Bağcılar'a deniz gelecek! Başkan Abdullah Özdemir'den plaj müjdesi: Kilyos bölgesinde yeni bir sahil projemiz var

Bağcılar'a deniz gelecek! Başkan Abdullah Özdemir'den plaj müjdesi: Kilyos bölgesinde yeni bir sahil projemiz var

Geçtiğimiz hafta sonu projelerini açıklayan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Bağcılar halkına bir müjde vermek istiyorum diyerek, "Bu dönem, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Bağcılar’a Kilyos bölgesinde yeni bir sahil yeri kazandırıyoruz. Burada hayata geçireceğimiz sosyal tesisler ile hemşerilerimize denizi armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gündem

18.05.2024, 10:01

Bağcılar Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Abdullah Özdemir, 2024-2029 dönemi hayata geçireceği projeleri açıklamak amacıyla bir program düzenledi. Söz konusu programda projelerini sıralayan Özdemir, "Birlikte el ele vererek, ilçemizi en iyi noktaya taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, CHP'li belediyelerdeki eş dost kayırmacılığıyla ilgili konuştu: 'Yapmayın kardeşim diyorum' Özgür Özel, CHP'li belediyelerdeki eş dost kayırmacılığıyla ilgili konuştu: 'Yapmayın... Haberi Görüntüle

PROJELER 8 ANA BAŞLITA TOPLANTI

Lansman toplantısında konuşan Başkan Özdemir, "Bağcılar’ımız için geleceği ve dönüşümü konuşacağız. Bugün, belediyecilikte Bağcılar modelini, hizmette daha yapacak ne kadar çok işimiz olduğunu konuşacağız. Bugüne kadar durmadan, duraksamadan daha yapacak çok işimiz var diyerek Bağcılar’ımız için çalışmalarımızı sürdürdük. 31 Mart’ta hemşerilerimize beş yıl daha hizmet edebilmek için Cumhur İttifakı’mızla tekrar milletimizin kabulünü arzuluyoruz. Güzel ilçemizin tüm sorunlarını bu dönemde de bütüncül bir bakış açısıyla değerlendiren; insanı merkeze alan yönetim anlayışıyla, hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki beş yılda Bağcılar için hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizi, 8 ana başlıkta topladık” ifadelerini kullandı.

Kalben neden gözaltına alındı? Kalben tutuklandı mı, serbest bırakıldı mı? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben tutuklandı mı, serbest bırakıldı mı? Haberi Görüntüle

RİSKLİ YAPILAR DÖNÜŞECEK

Kentsel dönüşümün yeni projelerinde önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Özdemir, "Bizim için yeni dönemde olmazsa olmaz ilk önceliğimiz ilçemizin yeniden yerinde dönüşümünü sağlayarak kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vermek olmalıydı. Geçtiğimiz yıl depremin ülkemizin en acı gerçeği olduğunu bir kez daha yaşayarak öğrendik.Biliyoruz ki, vatandaşımızın yaşadığı konutları güvenli, dirençli binalar haline getirdiğimizde deprem anında yaşayacağımız acı reçeteleri ortadan kaldırmış olacağız. Biz bu dönem, ilçemizde riskli gördüğümüz mahallelerimizi dönüştürmeye zaten başlamıştık." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Özdemir, "Rabbimiz nasip ederse, yeni dönemde de kentsel dönüşümü birinci önceliğimiz olarak koruyacağız. Biz de bu dönemde Bağcılar Belediyesi olarak kentsel dönüşümde süre ve firmaya olan güven problemlerini ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Bu amaçla, mahallelerimizde kentsel dönüşüm ofisleri kurarak, binasını dönüştürmek isteyen vatandaşlarımıza hukuki ve teknik destek sağlayacağız. Böylelikle Bağcılar nefes alacak ve inşallah depreme karşı daha dirençli bir ilçe haline gelecek. Göreve geldiğimiz 21 aylık süreç içerisinde ruhsatını vermiş olduğumuz 13 bin bağımsız birimle dönüşüm sürecini hızlandırdık. Önümüzdeki 10 yıllık süreçte de tüm riskli yapıların dönüşümünü gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. şeklinde konuştu.

Cevdet Yılmaz, öğretmene şiddetle ilgili yasal düzenlemenin detaylarını açıkladı: Doğrudan tutuklama olacak! Cevdet Yılmaz, öğretmene şiddetle ilgili yasal düzenlemenin detaylarını açıkladı: Doğrudan... Haberi Görüntüle

"BAĞCILAR’A DENİZ GELECEK”

Özdemir, “Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Bu dönem, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Evet, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Bağcılar’a Kilyos bölgesinde yeni bir sahil yeri kazandırıyoruz. Burada hayata geçireceğimiz sosyal tesisler ile hemşerilerimize denizi armağan ediyoruz. Kıymetli hanımefendiler, sizler içinde özel bir müjde de bulunmak istiyorum. Kefken’de bulunan kampımızın yanına, kadınlara özel plajı olan bir yeni kampı tüm bağcılarlı hanımefendilere kazandırıyoruz, hanımefendilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

TCMB rezervlerinde son durum ne Mayıs 2024? Rezervler düşüyor mu, artıyor mu? TCMB rezervlerinde son durum ne Mayıs 2024? Rezervler düşüyor mu,... Haberi Görüntüle

"31 MART'A KADAR ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

“Size söz veriyorum” diye sözlerine devam eden Özdemir, “Her birimizin anılarının dolaştığı bu sokakların tılsımını, dokusunu, kültürünü korumaya devam edeceğim. Bağcılar’ımız altyapısı, ulaşımı, çevresi, eğitim ve spor tesisleri, sosyal faaliyetleri en modern donatılarla yarışırken; anılarımızın, hayallerimizin yaşadığı bu sokaklar aynı doku, aynı kültür, aynı samimiyetle geleceğe yürüyecek. Şimdi durmadan, Bağcılar’da ulaşmadık hane, sıkılmadık el kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Yalnızca Bağcılar için değil, İstanbul’umuzu emin ellere teslim etmek için 31 Mart’a kadar çok çalışacağız.”

İçişleri Bakanlığı ve EGM harekete geçti! Ankara Emniyeti’nde çifte 'FETÖ köstebeğine' çifte soruşturma! İçişleri Bakanlığı ve EGM harekete geçti! Ankara Emniyeti’nde çifte 'FETÖ... Haberi Görüntüle

PROJELERİNİ 8 AYRI BAŞLIK ALTINDA TOPLADI

Özdemir, daha sonra da yeni dönemde yapacağı plan ve projelerini sinevizyon eşliğinde görsel sunumla anlattı. Özdemir’in 2024-2029 arası hayata geçirmeyi hedeflediği projeler, Eğitim-Kültür, Tesisler, Gençlik ve Spor, Engelliler, Ulaşım ve Altyapı, Park ve Yeşil Alanlar, Çevre ve Enerji ve Diğer Kurumlar’dan oluşan 8 başlıktan oluştu. Projelerde her mahalleye sosyal tesis, kültür merkezleri, kütüphaneler ve yeşil alan çalışmaları yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading