Yandex Metrica

Bağcılar iftar çadırı (Ramazan) 2024! Bağcılar'da iftar çadırı kuruldu mu? 2024 Bağcılar iftar çadırı nerede?

Bağcılar iftar çadırı (Ramazan) 2024! Bağcılar'da iftar çadırı kuruldu mu? 2024 Bağcılar iftar çadırı nerede?

İstanbul'da 2024 yılında Ramazan ayı çoşkuyla karşılandı. Milyonlarca Müslüman akşam ezanıyla birlikte oruçlarını açtı ibadetlerini yerine getirdi. 30 gün sürecek Ramazan'da İstanbul'un bazı ilçelerinde Ramazana özel iftar çadırı kurulacak. Peki Bağcılar iftar çadırı nerede kurulacak? Bağcılar'da iftar çadırı kuruldu mu? 2024 Bağcılar iftar çadırı nerede?

Gündem

05.05.2024, 20:55

2024 Bağcılar iftar çadırı nerede? 11 ayın sultanı Ramazan binlerce vatandaşı iftar çadırında buluşturmaya hazırlanıyor. Bağcılarlı vatandaşlar arama motoruna Bağcılar'da iftar çadırı var mı diye araştırıyor. Peki Bağcılar'da bedava iftar var mı? 

Son dakika: Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin detayları açıkladı Son dakika: Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin detayları açıkladı Haberi Görüntüle

2024 İSTANBUL'DA İFTAR ÇADIRLARI KURULACAK MI, NEREDE?

Milyonlarca İstanbullu arama motoruna İstanbul'un hangi semtlerinde iftar çadırı olacak, Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar'da iftar çadırı kurulacak.

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahla vuruldu! (Robert Fico kimdir) Slovakya Başbakanı Robert Fico silahla vuruldu! (Robert Fico kimdir) Haberi Görüntüle

BAĞCILAR İFTAR ÇADIRI KURULDU MU, NEREDE 2024?

Bağcılar Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ramazan’ın güzelliklerini paylaşmak için her akşam bir aradayız! Kur’an-ı Kerim tilavetleri, sohbetler ve müzik dinletileri ile dolu etkinliklerimize tüm komşularımızı bekliyoruz." denildi. Belediyeden iftar çadırına ilişkin bir bilgi verilmedi.

 

Habere Tepki Ver

1

10

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading