Yandex Metrica

Aynı günde 2 kaza! Çorum'da yolcu otobüs kazası: 2 ölü 6 yaralı!

Aynı günde 2 kaza! Çorum'da yolcu otobüs kazası: 2 ölü 6 yaralı!

Sabah saatlerinde Çorum-Merzifon karayolu Pınarbaşı kavşağı mevkisinde Süleyman Çetintaş idaresinde olan yolcu otobüsü, aynı istikamette seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı. Yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı.

Gündem

05.05.2024, 22:59

Kaza saat 10:00 sularında Çorum-Merzifon karayolu Pınarbaşı kavşağı mevkisinde meydana geldi.

Yaşanan kazada, Süleyman Çetintaş idaresinde olan yolcu otobüsü, aynı istikamette seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otobüs yanmaya başladı. Otobüs yanarak kullanılamaz geldi.

Yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi ise yaralandı.

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor! Kör Nokta dizisi ne zaman çıkacak, oyuncuları kim? Yeni Kurtlar Vadisi geliyor! Kör Nokta dizisi ne zaman çıkacak,... Haberi Görüntüle

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucunda, kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu.

Kazada otobüste kalan Eyüp Aşık ile Leyla Aşık hayatını kaybetti.

Selahattin Erdoğan, Emre Tıraş, Oğuzhan Bul, Süleyman Çetintaş Abdullah Alataş ise gerçekleşesen kaza sonucunda yaralandı.

Yaralılar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı yaralıları ziyaret etti.

2024 Destekleme ve Yetiştirme Kursu ne zaman başlayacak? DYK ek ders ücreti ne kadar? 2024 Destekleme ve Yetiştirme Kursu ne zaman başlayacak? DYK ek... Haberi Görüntüle

VALİ DAĞLI'DAN AÇIKLAMA

Vali Dağlı kaza sonrası açıklamalarda bulundu. Vali Dağlı, ''Bugün maalesef çok acı bir kaza yaşadık. Antalya'dan çıkıp Samsun'a hareket eden bir otobüsümüz, Merzifon ilçesi sınırlarına yaklaşınca bir tıra arkadan çarpması neticesinde kaza meydana geldi. Kazamızda yangın ortaya çıktı. Maalesef yangında iki tane vatandaşımızı kaybettik. Yine otobüsümüzde 8 vatandaşımız vardı. Yolcu sayısının az olması bizi teselli eden unsur. 2 tane de şoförümüz ve yardımcı sürücümüz vardı. Tır sürücüsü de yaralandı. 2 tane vatandaşımıza Allah rahmet eylesin. 6 tane yaralı vatandaşımız var. Ziyaret ettik, genel durumlarının iyi olduğunu öğrenmiş olduk. Onlara da acil şifalar diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading