Yandex Metrica

Sitede Ara

Ardahan Çıldır seçim tekrarlanacak mı? Seçim tekrarı ne zaman? 2024 Ardahan Çıldır'da seçim neden tekrarlanıyor?

Ardahan Çıldır seçim tekrarlanacak mı? Seçim tekrarı ne zaman? 2024 Ardahan Çıldır'da seçim neden tekrarlanıyor?

Türkiye 31 Mart Pazar günü, yeni yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 ilde yeni yerel yöneticiler belirlenirken Ardahan Çıldır'da beklenmedik bir olay yaşandı. Çıldır'da AK Parti ve CHP adayları yüzde 28.74 eşit oy aldı. Çıldır'da iki belediye başkan adayının eşit oy almasından dolayı, Çıldır'da belediye başkanı seçilemedi. Ardahan'ın Çıldır ilçesinde seçimin tekrarlanacağını açıklandı. Çıldır'da yaşayan vatandaşlar ise Ardahan Çıldır seçim tekrarlanacak mı? Seçim tekrarı ne zaman? 2024 Ardahan Çıldır'da seçim neden tekrarlanıyor? Sorularına yanıt arıyor.  

Gündem

01.05.2024, 23:47

Türkiye 31 Mart Pazar günü, sandık başına giderek yeni yöneticilerini belirledi. Ardahan Çıldır'da ise 31 Mart akşamı görülmemiş bir olay meydana geldi. Ardahan Çıldır'da AK Partili ve CHP'li belediye başkan adayları yüzde 28.74 eşit oy alarak, belediye başkanı seçilemediler. 

Eşit oy alan belediye başkan adayları için Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yerel seçimin tekrarlanmasına karar verildi. Ardahan Çıldır'da yaşayan vatandaşlar, Ardahan Çıldır seçim tekrarlanacak mı? Seçim tekrarı ne zaman? 2024 Ardahan Çıldır'da seçim neden tekrarlanıyor? sorularına yanıt arıyor.

Bell 212 helikopter hangi ülkenin, ne malı? Bell 212 özellikleri neler? Bell 212 helikopter hangi ülkenin, ne malı? Bell 212 özellikleri... Haberi Görüntüle

ARDAHAN ÇILDIR'DA SEÇİM NEDEN TEKRARLANIYOR?

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde AK Parti'nin adayı Yakup Azizoğlu ve CHP'nin adayı Nurettin Aygün yüzde 28.74 eşit oy aldılar. Ardahan'da iki belediye başkan adayının eşit olmasından dolayı Çıldır belediye başkanı seçilemedi. Seçimlerin tekrarlanacağı ifade edildi.

İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü: Kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı! İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü: Kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı! Haberi Görüntüle

2024 ARDAHAN ÇILDIR SEÇİM TEKRARI NE ZAMAN?

AK Partili ve CHP'li başkan adaylarının eşit oy almasından dolayı Çıldır'da belediye başkanı seçilemezken, Çıldır'da yaşayan vatandaşlar seçim tekrarının ne zaman olacağını araştırmaya başladı. İddialara göre seçimlerin 2 Haziran 2024 günü tekrarlanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading