Yandex Metrica

Fenerbahçe'den Cristian Pavon hamlesi

Fenerbahçe'den Cristian Pavon hamlesi

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer planlaması başladı. Bu doğrultuda hareket eden Fenerbahçe, Arjantin'de Boca Juniors'ta forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cristian Pavon için düğmeye bastı.

Spor

26.04.2024, 16:38

Ligde lider Trabzonspor'dan fark yiyen ve şampiyon olma hayali suya düşen Fenerbahçe, son olarak Ziraat Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'nden elendi. Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de ilk hedef Pavon.

Fenerbahçe'den flaş İsmail Kartal ve Dzeko açıklaması Fenerbahçe'den flaş İsmail Kartal ve Dzeko açıklaması Haberi Görüntüle

PAVON İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Fenerbahçe, Arjantin'de Boca Juniors'ta forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cristian Pavon için düğmeye bastı. Arjantinli oyuncunun menajeriyle temasa geçildiği bildirildi.

Erden Timur çıldırdı! Thomas Müller'i de getirirse... Erden Timur çıldırdı! Thomas Müller'i de getirirse... Haberi Görüntüle

BONSERVİS ÜCRETİ YOK

Fenerbahçe'nin Pavon için bonservis ücreti ödemeyeceği öğrenilirken Arjantinli oyuncuya bir miktar imza parası teklif edildiği gelen bilgiler arasında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading