Yandex Metrica

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi'den annelere müjdeli haber: Her mahallede kreş olacak!

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi'den annelere müjdeli haber: Her mahallede kreş olacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Halk Eğitim Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi.  Kadem Ekşi Halk Eğitim Merkezi'nde el becerilerini sergileyen kadınlar ile sohbet gerçekleştirdi. Ekşi, Halk Eğitim Merkezi kursiyeri kadınlar tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yapılacak olan kermese davet edildi.

Politika

12.03.2024, 21:08

Seçim çalışmaları kapsamında Maltepe'nin bir çok noktasında vatandaşlar ile bir araya gelen, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi vatandaşlar ile bir araya gelmeye, onlara projelerini anlatmaya devam ediyor.

Maltepeliler tarafından sevilen isim Kadem Ekşi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında Maltepeliler ile bir araya gelerek, Maltepeli vatandaşların problemlerini dinliyor.

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe'de yaşayan vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisine Maltepe'nin her caddesinde, her sokağında karşı karşıya kalıyor.

Bahçeli Özgür Özel'le bir araya geldi: Görüşme çok verimli geçti Bahçeli Özgür Özel'le bir araya geldi: Görüşme çok verimli geçti Haberi Görüntüle

KADEM EKŞİ'DEN HALK EĞİTİM MERKEZİ'NE ZİYARET

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Halk Eğitim Merkezi'nde el becerilerini sergileyen kadın kursiyerler ile bir araya geldi. Burada kadınlara yönelik projelerini anlatan Kadem Ekşi, fitness ve pilates salonlarıyla kadınların özel eğitmenler eşliğinde düzenli spor yapmalarına olanacak sağlanacağını belirtti.

Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Haberi Görüntüle

MALTEPE'NİN HER MAHALLESİNE KREŞ AÇILACAK!

Kadem Ekşi, çalışan anneler için mahalle kreşinin ne kadar önemli olduğunu bildiğini belirterek, her mahalleye kreş açacaklarını ifade etti.

Kadem Ekşi, ''Şu anda Maltepe’de 9 kreşimiz var. Biz her mahalleye bir kreş yapacağız. Çalışan anneler var. Eskiden büyükanneler dedeler bakıyordu. Annelere destek olmamız lazım. Bir yere gezmeye gittiğinizde de çocukları kreşlere bırakabileceksiniz'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Politika


Loading