Yandex Metrica
Reklam Görseli

6 yıl sonra bir ilk! Aziz Yıldırım öfkelendi: Propaganda yapmayın benim adıma konuşmayın

Fenerbahçe Kulübü'nün efsane başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için Faruk Ilgaz Tesisleri'ne geldi. Alana tekneyle gelen Aziz Yıldırım, 'Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağım' diyen YDK Başkan adayı Nihat Tokat'a tepki gösterdi. Yıldırım, "Siz beni tanımıyorsunuz, ben sizi tanımıyorum, ismim üzerinden 'Onu bununla barıştırırım' diye propaganda yapmayın, benim adıma da konuşmayın." dedi.

Spor

07.05.2024, 22:02

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı sabah saatlerinde başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen genel kurula, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve YDK üyeleri katıldı. Ayrıca kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Sadettin Saran da katıldı.

Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK Maribor stadyumu ve renkleri nedir? Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK... Haberi Görüntüle

3 YIL BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA OTURACAK

12 sandıkta 4 bin 100 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimli genel kurulda ilk olarak başkan adayları açıklamalarda bulunacak. Sonrasında üyelerin oy kullanma işlemine geçilecek. Seçimli genel kurulda oy kullanma işlemi saat 15.00'te sona erecek. Göreve gelecek yüksek divan kurulu başkanı 3 yıl başkanlık koltuğunda oturacak.

Fenerbahçe'den Ronaldo hamlesi! Portekizli yıldız için harekat başlıyor Fenerbahçe'den Ronaldo hamlesi! Portekizli yıldız için harekat başlıyor Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ: 2 SENE ÇOK HIZLI GEÇTİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısında açıklamada bulundu. Açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Başkan Koç, adaylara şans dilerken şu ifadeleri kullandı;

"Seçim sürecinde tesislerimiz kullanıldı. İletişim kanalları ve televizyonumuz kullanıldı. Camiamız için hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek Divan Kurulu başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. 2 sene çok hızlı geçti. Normalde 3 sene ancak pandemiden dolayı seçimleri yapamamıştık. En zor günlerde üstün Fenerbahçelilik ruhuyla bizlerle uyum içinde çalıştılar, bizlere destek oldular. Size şahsım, yönetim kurulum ve camiamız adına teşekkür etmek istiyorum." 

Livakovic'i değiştiren şey ne? Livakovic'i değiştiren şey ne? Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM TEKNEYLE GELDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısına geldi. 6 yıl sonra ilk defa divan toplantısına katılan Yıldırım, alana tekneyle geldi. Yıldırım'ın yanında, eski yöneticileri de yer aldı. Büyük ilgiyle karşılanan Yıldırım, oyunu kullanmakiçin üyelik kartını aldıktan sonra oy kullanma işlemine geçti.

Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: 'Allah ıslah etsin' Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: 'Allah ıslah etsin' Haberi Görüntüle

''SİZ BENİ TANIMIYORSUNUZ''

Alana tekneyle gelen Aziz Yıldırım, 'Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağım' diyen YDK Başkan adayı Nihat Tokat'a tepki gösterdi. Yıldırım, "Siz beni tanımıyorsunuz, ben sizi tanımıyorum, ismim üzerinden 'Onu bununla barıştırırım' diye propaganda yapmayın, benim adıma da konuşmayın." dedi.

Şekip Mosturoğlu lehine oy kullanan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimini yaptı ve "Hayırlı olsun!" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading