Yandex Metrica
Reklam Görseli

50 bin TL'si olanlar dikkat! Uygun fiyata 2+1 3+1 ev sahibi olabilirsiniz! TOKİ Vakıfbank iş birliği sizi ev sahibi yapacak!

50 bin TL'si olanlar dikkat! Uygun fiyata 2+1 3+1 ev sahibi olabilirsiniz! TOKİ Vakıfbank iş birliği sizi ev sahibi yapacak!

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde yine TOKİ'den geldi. Uygun fiyatlı 2+1, 3+1 konut almak isteyen vatandaşların sadece 50 bin TL'ye sahip olması yetiyor. Vakıfbank-TOKİ iş birliği milyonlarca vatandaşa ev sahibi olma hayali kurdurdu. 

Ekonomi

05.05.2024, 22:35

Milyonlarca vatandaş TOKİ ve Vakıfbank'tan gelen kampayan haberi umutlandı. Peki TOKİ'nin uygun fiyatı 2+1, 3+1 konutlarına nasıl başvuru yapılır? TOKİ konutları için kaç TL peşinat lazım? 

Son dakika.... S&P'den Türkiye kararı: Kredi notu yükseltildi Son dakika.... S&P'den Türkiye kararı: Kredi notu yükseltildi Haberi Görüntüle

TOKİ VAKIFBANK İŞ BİRLİĞİ

TOKİ ile iş birliği yapan Vakıfbankdüşük faizli kredi fırsatı ile vatandaşı ev sahibi yapıyor. Düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatan Vakıfbank’ta geri ödemedeleri ise olabildiğinde esnak tuttu. Peki Vakıfbank konut kredisi kampanyası şartları neler? 

5 yıl sonra bir ilk: Türkiye'nin risk primi 282 baz puanın altına indi 5 yıl sonra bir ilk: Türkiye'nin risk primi 282 baz... Haberi Görüntüle

SADECE 50 BİN TL YETERLİ

50 bin TL birikmişi olan vatandaşlar Vakıfbank'ın uygun fiyatlı, esnek kredi imkanından yararlanabilecek. Vakıfbank 120 ay vade seçeneği ve düşül faizli konut kredisi ile vatandaşları ev sahibi yapacak.

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engeli maaşı alanlara müjde: Bakanlık dev zammı duyurdu: İşte zam tablosu 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engeli maaşı alanlara müjde:... Haberi Görüntüle

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İMKANI

Ev alma hayali kuran milyonlarca vatandaşa düşük fazili kredi imkanı sunan Vakıfbank'ın konut kredisi için gerekli bilgiye Vakıfbank’ın resmi internet sitesini ziyaret ederek ulabilirsiniz.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading