Yandex Metrica

2024 Üsküdar iftar çadırı nerede? Üsküdar'da iftar çadırı nereye kuruldu? Üsküdar 2024 Ramazan iftar yemeği nerede veriliyor?

2024 Üsküdar iftar çadırı nerede? Üsküdar'da iftar çadırı nereye kuruldu? Üsküdar 2024 Ramazan iftar yemeği nerede veriliyor?

11 ayın sultanı Ramazan bugün itibarıyla başladı. Türkiye'nin en büyük kültürlerinden biri olan iftar çadırları ise vatandaşların merak ettiği bir konu olarak göze çarpıyor. Peki İstanbul'da iftar çadırları nerelerde olacak? Üsküdar'da iftar çadırı olacak mı, nerede olacak? 

Gündem

12.05.2024, 20:28

Üsküdar'da iftar çadırı olacak mı? Üsküdar'da iftar çadırı nerede olacak? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte İstanbul'da iftar çadırlarının kurulup kurulmayacağı merak konusu oldu. Peki Üsküdar'da iftar çadırı için bir organizasyon yapıldı mı?

Son dakika: Bakan Şimşek'den kritik açıklama: Finansal göstergelerimiz iyileşiyor Son dakika: Bakan Şimşek'den kritik açıklama: Finansal göstergelerimiz iyileşiyor Haberi Görüntüle

2024 İSTANBUL'DA İFTAR ÇADIRI KURULACAK MI?

Ramazan-ı Şerife tekrar kavuşmanın huzusunu yaşarken, vatandaşlar arama motoruna, İstanbul'da iftar çadırı olacak mı sorularını soruyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe belediyeleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iftar çadırları organize edilecek. Peki iftar çadırları nerede olacak?

4 ilde sahte altın operasyonu: 50 milyon TL'lik vurgun son anda önlendi 4 ilde sahte altın operasyonu: 50 milyon TL'lik vurgun son... Haberi Görüntüle

2024 İFTAR ÇADIRLARI NEREDE OLACAK, NEREDE YEMEK DAĞITILACKAK?

İstanbul'un en özel gelenekleri arasında yer alan iftar çadırları bu yılda, Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

Liyakat edebiyatı CHP'nin elinde patladı!  CHP’li İBB’de çok konuşulacak atama! Liyakat edebiyatı CHP'nin elinde patladı! CHP’li İBB’de çok konuşulacak atama! Haberi Görüntüle

2024 ÜSKÜDAR İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "11 ayın sultanı Ramazan hoş geldi, gönlümüzü şenlendirdi. Kütüphanelerimizde ders çalışan, sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz ilk sahurlarını belediyelerinde yaptılar, 1 ay boyunca iftar ve sahurda bizimle olacaklar." dedi.

 

Habere Tepki Ver

12

4

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading