Yandex Metrica

Sitede Ara

2024 TikTok para hesaplama nasıl yapılır? TikTok kazançları, jeton fiyatları kaç TL? TikTok bir videoya ne kadar para veriyor?

2024 TikTok para hesaplama nasıl yapılır? TikTok kazançları, jeton fiyatları kaç TL? TikTok bir videoya ne kadar para veriyor?

Türkiye'de genç neslin sıkça kullandığı TikTok uygulaması son yıllarda günümüzde iyice popüler hale gelmeye başladı. TikTok, rekor video paylaşımı ve rekor izleyici kırmaya devam ederken TikTok tarafından yapılan bazı gelişmeler dikkat çekti. TikTok 2024 yılında artık para kazanmanın daha kolay olacağını ifade etti. Peki TikTok'tan nasıl para kazanılır? TikTok bir videoya kaç TL veriyor? 2024 TikTok para hesaplaması nasıl yapılır? TikTok canlı yayın jeton fiyatı ne kadar oldu? TikTok kazançlara zam mı yaptı? İşte merak edilenler...

Genel

09.05.2024, 18:52

TikTok, sosyal medya platformu olarak biliniyor.

Dans, komedi ve eğitim gibi türlerde on beş saniye ile üç dakika arasında değişen çeşitli kısa biçimli videolar yapmak için kullanılıyor.

TikTok 2016 yılında Çin pazarında piyasaya sürülmüştür.

Ülkemizde pandemiden sonra yoğun kullanılmaya başlayan TİkTok, sevilen bir uygulama haline geldi.

TikTok'tan para kazanmak mümkündü. Yeni düzenlemelere göre Türkiye'de artık TİkTok'tan para kazanmak daha kolay hale gelecek.

Peki TikTok nasıl bu kadar popüler hale geldi? ? TikTok bir videoya kaç TL veriyor? 2024 TikTok para hesaplaması nasıl yapılır? TikTok canlı yayın jeton fiyatı ne kadar oldu? TikTok kazançlara zam mı yaptı? İşte detaylar...

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürünü silahla vurdu! İstanbul'un göbeğinde dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürünü silahla vurdu! Haberi Görüntüle

TİKTOK PARA HESAPLAMA NASIL YAPILIR? TİKTOK JETON FİYATI KAÇ TL?

TikTok üzerinden canlı yayın yaparak, size atılan hediyeler karşılığında para kazanabilirsiniz. 

Fakat para TikTok üzerinden ödenmiyor, izleyiciler canlı yayına katılıp, hesap sahibine jeton hediye etmesi sayesinde canlı yayından para kazanılıyor.

Peki TikTok güncel jeton fiyatları ne kadar? TikTok jeton fiyatları kaç TL?

  • 30 Jeton 7.29 TL
  • 70 Jeton 17 TL
  • 100 Jeton Fiyatı; 24.29 TL’dir.
  • 500 Jeton Fiyatı; 121.45 TL’dir.
  • 2.000 Jeton Fiyatı; 485.8 TL’dir.
  • 5.000 Jeton Fiyatı; 1,214.5 TL’dir.

7.000 Jeton Fiyatı; 1.700 TL’dir.

TikTok'ta ortalama 1 jeton 4,11 TL'ye denk geliyor. TikTok'ta yayın yapan kişinin toplam jetonları 4,11 TL ile çarpılarak kazandığı miktar hesaplanabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Genel


Loading