Yandex Metrica

2024 Kadıköy iftar çadırı kuruldu mu? Kadıköy iftar çadırı nerede kuruldu? 2024 Kadıköy ücretsiz iftar sofrası

2024 Kadıköy iftar çadırı kuruldu mu? Kadıköy iftar çadırı nerede kuruldu? 2024 Kadıköy ücretsiz iftar sofrası

Kadıköy'de iftar çadırı var mı? 2024 yılı Kadıköy iftar çadırı nerede? Ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde vatandaşlar arama motoruna iftar çadırlarını soruyor. Peki Kadıköy'de iftar çadırı var mı? 2024 yılı Kadıköy iftar çadırı nerede olacak? Yapılan açıklamada Kadıköy'ün 5 noktasında iftar çadırı kurulduğu bildirildi.

Gündem

21.04.2024, 05:30

11 ayın sultanı Ramazan Kadıköy'de çoşklu ve sevinçle kutlandı. Peki İstanbul Kadıköy'de iftar çadırları kuruldu mu, Kadıköy'de iftar çadırı nerede kurulacak? Vatandaşlar İstanbul'da iftar yapabilecekleri ücretsiz yerleri araştıyor. 

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Savcıdan talimat: Polis müdürlerinin evine baskın! Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Savcıdan talimat: Polis müdürlerinin... Haberi Görüntüle

2024 İSTANBUL İFTAR ÇADIR NOKTALARI

Milyonlarca Müslüman vatandaşı iftar sohrasında buluşturmayı hedefleyen iftar çadırları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Peki İstanbul'un iftar çadır noktaları nere? 60 farklı noktada 16 bin kişilik iftar yemeği sunulacak olan İstanbul'da iftar çadırları Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine yalanlama: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine... Haberi Görüntüle

KADIKÖY'DE İFTAR ÇADIRI KURULDU MU, NEREDE KURULDU 2024?

Kadıköy Belediyesi'nden yapılan paylaşımda, "Ramazan ayının ilk gününde komşularımızla iftar sofralarımızda buluştuk, yemeğimizi paylaştık. Her gün beş noktada kuracağımız iftar sofralarımıza bekleriz." denildi.

  • * Hasanpaşa Mahallesi, Yeni Duygu Sokak  
  • * Eğitim Mahallesi, Açıkgöz Sokak  
  • * Osmanağa Mahallesi, Mürver Çiçeği Sokak  
  • * Fikirtepe Mahallesi, Fikirtepe Spor Kulübü Tesisleri E-5 Yanı
  • * Dumlupınar Mahallesi, Dr. Erkin Caddesi

Habere Tepki Ver

11

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading