Yandex Metrica

17-18 Şubat 2024 HAVA DURUMU! Meteoroloji açıkladı! Türkiye'de o 9 ilde kuvvetli fırtına, sağanak yağış meydana gelecek! İşte o iller...

17-18 Şubat 2024 HAVA DURUMU! Meteoroloji açıkladı! Türkiye'de o 9 ilde kuvvetli fırtına, sağanak yağış meydana gelecek! İşte o iller...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Meteoroloji'nin yeni hava tahmin raporuna göre Türkiye'de soğuk hava etkisini önümüzdeki günlerde sürdürmeye devam edecek. 17 Şubat tarihinde (yarın) bir çok şehirde yağmur ve karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Cumartesi ve Pazar günü plan yapanlar 17-18 Şubat hava durumu raporunu araştırmaya başladı. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 17-18 Şubat hava tahmin raporu..

Gündem

04.04.2024, 12:27

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayınladı. MGM'in yayınladığı rapora göre Türkiye'de yurt genelinde soğuk hava etkisini sürdürmeye devam edecek.

Hafta sonu için plan yapan vatandaşları 17-18 Şubat tarihlerinde Türkiye genelinde yağışlı hava bekliyor. Türkiye'de bir çok şehirde yarından itibaren kar yağışı, sulu kar ve sağanak yağmur bekliyor.

Cumartesi ve Pazar günü plan yapanlar 17-18 Şubat hava durumu raporunu araştırmaya başladı. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 17-18 Şubat hava tahmin raporu..

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi öldü mü, kimdir? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi öldü mü, kimdir? Haberi Görüntüle

17-18 ŞUBAT CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ İSTANBUL, ANKARA, BURSA VE İZMİR'DE HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul'u 17 Şubat Cumartesi günü yağmur yağışı etkisi altını alacak. Megakentte hava sıcaklığı en düşük 8, en yüksek 6 derece olacak.

Başkent Ankara'yı yarın çok bulutlu bi hava bekliyor. Ankara soğuk bir gün geçirecek. Termometreler 10 derece ve 1 derece arasında değişkenlik gösterecek.

İzmir'de hava çok bulutlu olacak. Kent genelinde hava sıcaklığı 7-15 derece arasında değişiklik gösterecek.

Bursa'da yarın yağmur şiddetini arttıracak. İl genelinde sabah saatlerinde hava sıcaklığı 5 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde en yüksek sıcaklık 9 dereceye çıkacak.

Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman? ALTNY katılım endeksine uygun mu? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman? ALTNY katılım endeksine... Haberi Görüntüle

17-18 ŞUBAT 2024 TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU RAPORU

Meteoroloji'nin yayınladığı hava durumu raporuna göre ülke genelinde kapalı ve yağışlı hava hakim olacak.

Ardahan ve Hakkari bölgelerinde ise yoğun kar yağışı bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading