Yandex Metrica

Sitede Ara

11-12 Mart Kars'ta okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? Merkez, Kağızman, Sarıkamış ve Selim ilçelerinde okul tatil mi?

11-12 Mart Kars'ta okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? Merkez, Kağızman, Sarıkamış ve Selim ilçelerinde okul tatil mi?

11-12 Mart 2024 Kars'ta yoğun kar yağışı etkisini şiddetli şekilde gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Kars'ın Merkez, Sarıkamış, Selim, Kağızman, Digor, Arpaçay, Akyaka, Susuz ilçelerinde yaşayan vatandaşların tedibirli olmaları, yaşanabilecek olumsuz hava olaylarına karşı dikkat etmeleri istendi. MGM Kars'ta şiddetli kar yağışı olacağını duyurdu. Öğrenci ve veliler 11-12 Mart Pazartesi ve Salı 2024 tarihinde okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Kars'ta tatil ilan edildi mi? 11-12 Mart Pazartesi ve Salı günü Kars'ta okul tatil mi? Kars'ın hangi ilçelerinde okullar tatil oldu?  

Gündem

20.03.2024, 08:32

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11-12 Mart 2024 Pazartesi ve Salı günü için Kars'ta şiddetli ve etkili kar yağışı olacağını açıkladı. 11-12 Mart Pazartesi ve Salı  günü Kars'ın çevre illerinde bazı okullar tatil ilan edilirken, gözler Kars Valiliği'ne ve MEB'e çevrildi. Veliler ve öğrenciler gözünü Kars'ta 11-12 Mart Pazartesi ve Salı günü okulların tatil edilip edilmediğine çevirdi. Kars'ın Merkez, Sarıkamış, Selim, Kağızman, Digor, Arpaçay, Akyaka, Susuz ilçeleri için kritik uyarılar ve önemli uyarılar açıklandı. Meteoroloji Kars ilimiz için kuvvetli kar yağışının 11-12 Mart günlerinde devam edeceğini kamuoyu ile paylaştı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Kars'ta tatil mi edildi? 11-12 Mart tarihleri arasında Kars okul tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil mi edildi?

Reisi'nin helikopterinin enkazını bulan Akıncı İHA'dan ay yıldız rotası Reisi'nin helikopterinin enkazını bulan Akıncı İHA'dan ay yıldız rotası Haberi Görüntüle

11-12 MART 2024 PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ KARS'TA OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarından sonra Kars'ta  11-12 Mart Pazartesi ve Salı günü yoğun kar yağışı olacak. Kars'ta kar yağışı etkisini ciddi şekilde gösterecek. Peki 11-12 Mart okullar Kars ilimizde tatil mi ilan edildi?

Bridgerton 3. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton 3. sezon ne zaman çıkacak? Haberi Görüntüle

11-12 MART  2024 KARS HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kars'ın Merkez, Sarıkamış, Selim, Kağızman, Digor, Arpaçay, Akyaka, Susuz ilçeleri için kritik uyarılar yaptı.  Öğrenciler ve veliler Kars'ta okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Kars Valiliği  ve MEB açıklama yaptı mı?

19 mayıs Bugün Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? EGO otobüs, metro (toplu taşıma) bugün bedava mı? 19 mayıs Bugün Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? EGO otobüs, metro... Haberi Görüntüle

11-12 MART MEB OKUL TATİL İLAN ETTİ Mİ? KARS VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

11-12 Mart Pazartesi ve Salı günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading