Yandex Metrica

Uğur Dündar'ın 'babalık davası' açıklaması Ece Üner'i kahkahaya boğdu: Sağlıklı bir cinsel yaşamım vardı...

Uğur Dündar'ın 'babalık davası' açıklaması Ece Üner'i kahkahaya boğdu: Sağlıklı bir cinsel yaşamım vardı...

Metin Akpınar'ın ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu'nun kız kardeşinin ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilmiş. Nebioğlu'nun kız kardeşi Dilara'nın ise Uğur Dündar'a babalık davası açtığı öğrenilmişti. Uğur Dündar ise 'babalık davasına' ilişkin canlı yayında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Yaşam

27.04.2024, 19:38

Türkiye'nin aylardır konuştuğu, Yeşilçam'ın ünlü yıldızlarından Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan kızı Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarıyla magazin dünyasını çalkalamıştı. 

Duygu Nebioğlu'nun annesi Supiye Orancı'nın da Gazeteci Uğur Dündar'dan Dilara adında bir kızı olduğu iddia edildi.

Nebioğlu'nun kız kardeşi olan Dilara ise Uğur Dündar'ın babası olduğunu iddia ederek, Dünar'a babalık davası açtığı ve DNA testi yaptırdığı öğrenilmişti.

Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu açıkladı: Hazırlıklı olun! Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu... Haberi Görüntüle

UĞUR DÜNDAR İTİRAZ ETTİ

Babalık davasına ilişkin ise Uğur Dündar, Sözcü TV'de Ece Üner'in sunduğu 'Sözün Gücü' programında ilk kez açıklamalarda bulundu. Dündar 'böyle biriyle birlikte olmadım' diyerek itiraz etti. 

Ünlü gazeteci Uğur Dündar babalık davası ve gençken yaşadıklarına ilişkin şaşrtan açıklamalarda bulundu. 

Magazin dünyası bunu konuşuyor! Uğur Dündar'a babalık davası açan o isim ortaya çıktı: Dündar'ın kopyası! Magazin dünyası bunu konuşuyor! Uğur Dündar'a babalık davası açan o... Haberi Görüntüle

ECE ÜNER VE KONUKLAR KAHKAHAYA BOĞULDU

Dündar yaptığı açıkalmada, ''Hadi ben diyelim ki milyonda bir ihtimal, beraberlik yaşadığım bir kadını unutmuşsam  sen bu isimde birisini hatırlar mısın? Asla, çünkü ben yaptığım çapkınlıkları birbirimize anlatırdık. Bekar adamdım, "Sağlıklı bir cinsel yaşamım var, bunun konuşulacak başka bir tarafı yok ki" dedi.

Ece Üner ve diğer konuklar ise kendilerine hakim olamayarak kahkahaya boğuldu. Ece Üner ise, ''programın formatı başka yere kayıyor'' diyerek gülmeye devam etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading