Yandex Metrica

SURVİVOR KİM ELENDİ? Surivor All Star'da kim gitti? 15 Mart Survivor elenen isim belli oldu

SURVİVOR KİM ELENDİ? Surivor All Star'da kim gitti? 15 Mart Survivor elenen isim belli oldu

Survivor All Star'da dün akşam adaya veda eden isim açıklandı. Acun Ilıcalı'nın Dominik Cumhuriyetinde gerçekleşitrdiği TV8 ekranlarında yerini alan Survivor All Star'da düello yarışında en düşük performansı gösteren oyuncu adaya veda etti. Kırmızı ve mavi takımdan adayların performans gösterdiği yarışmada kıran kırana mücadele izleyiciyi ekrana kilitledi. Vatandaşlar ise Survivor'da kim elendi? Survivor All Star'da kim gitti? Sorularına yanıt arıyor. İşte 15 Mart 2024 Survivor All Star'da adaya veda eden isim..

Yaşam

16.04.2024, 11:56

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8 ekranlarında yerini alan Survivor All Star'da nefesler tutuldu. Dün akşam yayınlanan Survivor yeni bölümünde düello yarışı için kıran kırana mücadele edildi. Pınar, Aysu, Gizem ve Berna'nın yarıştığı düello yarışında birbirinden iddialı bir şekilde performans gösteren yarışmacılar adada kalmak için ter döktü. Peki Survivor'da kim elendi? Survivor All Star'da kim gitti? Sorularına yanıt arıyor. İşte 15 Mart 2024 Survivor All Star'da adaya veda eden isim...

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Türkiye'nin en sevilen programlarından olan ve izlenme rekorları kıran Survivor All Star'da dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takımlar her hafta bir kişiyi eleme potasına çıkartmakta. Bu hafta ise eleme potasına çıkan adaylar düello yarışında performans sergileyerek adada kalmak için mücadele verdi. 

Eleme potasına giren Berna, Gizem, Aysu ve Pınar düello yarışında kıran kırana bir mücadele vermek için parkurda yerlerini aldı. Gizem- Aysu ile eşleşirken, Pınar ve Berna'da birlikte yarıştı. Mücadelenin sonunda Gizem ve Berna kazanırken, Aysu ve Pınar ise son düello oyunu için mücadele verdi. Ancak ne yazık ki düellonun kaybedeni Pınar Saka oldu ve adaya veda etti. 

Kızılcık Şerbeti oyuncu ilanı viral oldu! Dizinin figüran ilanı ve kriterleri şaşkınlık yarattı: Umutla sevişecek... Kızılcık Şerbeti oyuncu ilanı viral oldu! Dizinin figüran ilanı ve... Haberi Görüntüle

PINAR'DAN DUYGULANDIRAN KONUŞMA

Düelloyu kaybeden Pınar ise adaya ve arkadaşlarına veda etmeden önce düşüncelerini dile getirdi. Pınar; "Bugün atışlar bana bakmadı demenin telafisi olmadığı bir akşam çünkü bunun yarını yok. Şuan nasıl hissediyorsun dersen bir araba gidiyor ve ben daha varmak istediğim durağa varmadan arabadan indim, indirildim, neyse. Araba devam ediyor, arkasından bakıyorum. Üzgünüm ama bir yandan da her zaman indiğim yerden başka güzel yollara da devam ettim. Şimdi de aynısının olacağına inanıyorum.'' dedi. 

Takım arkadaşlarına ''Benim yolculuğum bitti, hepinizin yolu açık olsun'' diyen Pınar; ''Elimden geleni yaptım, savaştım ama rakiplerim daha iyi savaştı. Takımımda kırgınlıklar yaşadığım kavga ettiğim kişiler oldu. Çok sevdiğim kişiler var. Görüşeceğim ve birlikte vakit geçirmekten anı biriktirmekten çok keyif aldığım kişiler var. Hepsine teşekkür ederim. Kırdığım kişiler sizden özür dilerim. 7 sene sonra buraya geldim, iyi ki geldim, hiç pişman değilim. Değişik bir deneyim oldu. Köprüden önce son çıkış gibi bir denemek istedim bilmiyorum. Köprüden şimdi düştüm. Üzgünüm ama dediğim gibi tesellim sevdiklerime kavuşacak olmak. Güldüğüme bakmayın. Bazen yüzün için kan ağlarken farklı şekilde davranabiliyor. Benim yolculuğum bitti. Hepinizin yolu açık olsun arkadaşlar." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading