Yandex Metrica

Sergen Yalçın kendini aşka kaptırdı! Kendisinden 26 yaş küçük ünlü oyuncuyla aşk yaşadığı öğrenildi!

Sergen Yalçın kendini aşka kaptırdı! Kendisinden 26 yaş küçük ünlü oyuncuyla aşk yaşadığı öğrenildi!

50 yaşındaki ünlü teknik direktör Sergen Yalçın, 24 yaşındaki ünlü oyuncu Melisa Döngel ile aşk yaşamaya başladığı öğrenildi.   

Yaşam

10.04.2024, 00:58

Ünlü rapçi Sefo ile uzun bir birliktelik yaşayan ancak sonrasında ayrılma kararı alan 24 yaşındaki ünlü oyuncu Melisa Döngel ile, 50 yaşındaki ünlü teknik direktör Sergen Yalçın'ın aşk yaşamaya başladığı öğrenildi.

Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu: O ilde yaşayanlar... Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu:... Haberi Görüntüle

MELİSA DÖNGEL İLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

''Aşk Mantın İntikam'', ''Sen Çal Kapımı'', ''Kirli Sepeti'' gibi dizilerde oynayan 24 yaşındaki Melisa Döngel, ünlü şarkıcı Sefo ile sevgili olmadan önce Sergen Yalçın ile yakınlaşmış ikili uzun bir süre flört dönemi yaşamıştı.

Magazin dünyası bunu konuşuyor! Uğur Dündar'a babalık davası açan o isim ortaya çıktı: Dündar'ın kopyası! Magazin dünyası bunu konuşuyor! Uğur Dündar'a babalık davası açan o... Haberi Görüntüle

ESKİ SEVGİLİSİ SEFO'DAN EMOJİLİ TEPKİ

Ancak Sefo'dan ayrılan Döngel şimdiler de yine Sergen Yalçın ile anılmaya başlandı. İkilinin arasındaki yaş farkı dikkatlerden kaçmazken, Sefo ise Instagram hesabından kusma emojisi paylaştığı görüldü.

Alkollü araç kullandı ehliyetine el konuldu! Ünlü oyuncudan hayranlarına kötü örnek olacak davranış! Alkollü araç kullandı ehliyetine el konuldu! Ünlü oyuncudan hayranlarına kötü... Haberi Görüntüle

ÇİFT YENİDEN BİRLİKTE

Melisa Döngel ile Sergen Yalçın'ın Alaçatı'da ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştığı ve geçtiğimiz yaz ayında da Çeşme'de yeniden ilişkilerine bir şans daha vermek istedikleri öğrenildi. Antalyaspor Teknik Direktörü'nün, Döngel'i görmek için İstanbul'a gün içinde gidip gldiği, gözlerden uzak yerlerde vakit geçirmek istedikleri öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading