Yandex Metrica

Rapçi Diddy Amerika'yı ayağa kaldırdı! Evine eş zamanlı baskınla operasyon düzenlendi! Tecavüz, fuhuş, silah kaçakçılığı yok yok!

Rapçi Diddy Amerika'yı ayağa kaldırdı! Evine eş zamanlı baskınla operasyon düzenlendi! Tecavüz, fuhuş, silah kaçakçılığı yok yok!

Amerikalı ünlü rapçi ve prodüktör Diddy'ye fuhuş, tecavüz silah kaçakçılığı ve aha birçok sayısız suçtan evine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Oğulları Justin Combs ve King Combs ile birlikte gözaltına alındı.

Yaşam

05.04.2024, 01:01

Amerikalı ünlü rapçi ve müzik prodüktörü Diddy, 90'lı yıllarda rap piyasasına yön vermiş ünlü isimlerin başında yer alıyordu. Ancak ünlü rapçi hakkınd askandal iddialar sonrasında tüm Amerika'yı ve müzik piyasasını ayağa kaldırdı.

Rüyada tarih görmek ne demek? Rüyada doğum tarihi görmek neye işaret eder? Rüyada tarih görmek ne demek? Rüyada doğum tarihi görmek neye... Haberi Görüntüle

SAYISIZ SUÇTAN TUTUKLANDI

Ünlü rapçinin Los Angeles ve Miami'de bulunan evlerine Amerikan polisi eş zamanlı baskın düzenledi. TMZ'de yer alan habere göre ünlü rapçinin hakkında birçok suç olduğu bunların başında ise tecavüz, sex skandalı, taciz, insan ve silah kaçakçılığı gibi birçok suçları olduğu öğrenildi. 

14 NİSAN SURVİVOR ELEME ADAYI KİM? Survivor All Star dokunulmazlık oyunun kim kazandı? Survivor eleme adayı belli oldu! 14 NİSAN SURVİVOR ELEME ADAYI KİM? Survivor All Star dokunulmazlık... Haberi Görüntüle

İKİ OĞLU İLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

Rapçi Diddy'nin oğulları Justin Combs ve King Combs'un da tutuklandığı öğrenildi. Amerika'nın İç Güvenlik Soruşturmasında yapılan açııklamada; "HSI Los Angeles, HSI Miami ve yerel kolluk kuvvetleri ortaklarımızın yardımıyla devam eden bir soruşturmanın parçası olarak kolluk kuvvetleri eylemleri gerçekleştirdiğini"  yer aldı.

Kızılcık Şerbeti oyuncu ilanı viral oldu! Dizinin figüran ilanı ve kriterleri şaşkınlık yarattı: Umutla sevişecek... Kızılcık Şerbeti oyuncu ilanı viral oldu! Dizinin figüran ilanı ve... Haberi Görüntüle

KIZ ARKADAŞINA TECAVÜZ ETMİŞTİ

2018 yılında ünlü rapçinin kız arkadaşı Casandra Ventura'nın Diddy'den ayrılmak istediği ancak ünlü rapçinin bunu kabul etmemesi üzerine tecavüz ettiği öğrenildi. Casandra ise olayla ilgili, "Sessizlik ve karanlıkta geçen yılların ardından sonunda hikayemi anlatmaya, kendi adıma ve ilişkilerinde şiddet ve istismara maruz kalan diğer kadınların yararına konuşmaya hazırım" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading