Yandex Metrica

Müge Anlı'da yer yerinden oynayacak açıklama! Duygu Nebioğlu'ndan dikkat çeken Ümit Besen açıklaması!

Müge Anlı'da yer yerinden oynayacak açıklama! Duygu Nebioğlu'ndan dikkat çeken Ümit Besen açıklaması!

Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'ın programına katılacağını duyurmuştu. Nebioğlu dün Müge Anlı'nın programında annesinin nerede yaşadığını öğrenmiş, bugün ise birçok iddiayı daha ortaya atarken Ümit Besen hakkında da konula ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Yaşam

30.04.2024, 11:01

Türkiye'nin sevilen Yeşilçam oyuncuları arasında yerini alan ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan kızı Duygu Nebioğlu evlatlık verilmiş, sonrasında ise Nebioğlu ailesi tarafından evlatlık alınarak büyütülmüştü. 

Esra Ezmeci 'Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya makmümdur'dedi! Sosyal medyada kıyamet koptu! Gelen yorumlar ağızları açık bıraktı! Esra Ezmeci 'Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya makmümdur'dedi! Sosyal medyada kıyamet... Haberi Görüntüle

ANNESİNİN İLK KEZ RESİMLERİNİ YAYINLADI

Duygu Nebioğlu ise babaı Metin Akpınar hakkında çarpıcı açıklamalar yapmasının ardından, annesi Suphiye Orancı'ya ulaşamadığını belirterek Müge Anlı'ya çıktı ve annesi ve geçmişi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına katıldı ve annesi Suphiye Orancı'nın fotoğraflarını ilk kez paylaştı. 

Son halini Sertap Erener'e benzetmişti! Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a estetik cevabı: Kıskançlık yapma! Son halini Sertap Erener'e benzetmişti! Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI'DA ANNESİNE ÇAĞRI YAPTI

Canlı yayında annesi hakkında açıklamalarda bulunan Nebioğlu, annesine seslenerek, "Gel mahkemede tanıklık yap. Beraber iyi olalım. Ortaya çık bildiklerini anlat." dedi.

Almanya'da yaşayan annesinin ise, ''Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez. Kocam evde, iyi bir fikir değil konuşmak'' dediğini duyan Duygu Nebioğlu, sinirlerine hakim olamayarak, "Hangi çocuklarından bahsediyor. İnanamıyorum dediklerine. Siz çok şey çaldınız benden. O aldıklarınızı bana geri verin. Nasıl görüşmek istemiyorsun. Gel bildiklerini anlatsana. Dayılarıma da tepkiliyim, beni annemle görüştürmediler. Ne olacak bu işin sonu? Anne ara. Anne gel'' dedi.

Güzellik yarışmasına katıldı tüm güzelleri solladı! 60 yaşındaki kadın yarışmaya katılarak herkesi şoke etti! Güzellik yarışmasına katıldı tüm güzelleri solladı! 60 yaşındaki kadın yarışmaya... Haberi Görüntüle

UĞUR DÜNDAR'IN KIZI'NDAN ANNESİNE SERT YANIT

Canlı yayına Gazeteci Uğur dündar'ın kızı olduğunu söyleyen Dilar G'de yayına katıldı ve Dilara, ''Annem genelde böyle davranıyor, ben şaşırmadım'' diyererek, "Buralara kadar geldik. Hayatımızı anlatmak istiyoruz diyorduk geldik o günlere. Sesimiz 40 yıldır aslında çıkıyor. Kendi etrafımızda herkesten destek istedik. Bunun geçmişi var. Annem genelde hep böyle davranıyor, ben şaşırmadım. Bizimle aynı ülkede bile yaşamak istemiyor. Onunla ilgili haberin etkisindeyim hala" dedi.

Sahte çanta yorumu fenomen Ezgi Fındık'ı sinirlendirdi! İtibarım zedelendi diyerek hayranını affetmedi! Sahte çanta yorumu fenomen Ezgi Fındık'ı sinirlendirdi! İtibarım zedelendi diyerek... Haberi Görüntüle

ÜMİT BESEN DETAYI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Nebioğlu ise annesinin ünlü şarkıcı Ümit Besen yüzünden cezaevine giridğini iddia etti. Ümit Besen, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi. Babam Metin Akpınar 'Tek gecelik ilişki' diyor ama Ümit Besen de ilişkiyi biliyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading