Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti Nursema gerçeği itiraf etti! Ünlü oyuncu Ceren Karakoç hastalığı hakkında ilk kez konuştu!

Kızılcık Şerbeti Nursema gerçeği itiraf etti! Ünlü oyuncu Ceren Karakoç hastalığı hakkında ilk kez konuştu!

Son dönemlerde yıldızı parlayan 39 yaşındaki ünlü oyuncu Ceren Karakoç, Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakteri ile herkesin beğeenisini kazanmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu sosyal hayatında sürekli güneş gözlü taktığı ve yaşadığı rahatsızlığın nedenini bir bir anlattı.

Yaşam

21.04.2024, 14:17

Kızılcık Şerbeti dizisiyle büyük ses getiren, 'Unutma Beni', 'Maria ile Mustafa', 'İçimizden Biri' dizilerinde rol almış ünlü oyuncu Ceren Karakoç basın mensuplarıyla sohbet etti.

Aleyna Tilki 'sahneye çıkmam engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı kazandık' diyerek süreci anlattı! Aleyna Tilki 'sahneye çıkmam engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı kazandık' diyerek süreci... Haberi Görüntüle

'SON DOKUZ BÖLÜM KALDI'

Ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisinin ne zaman sezon finaline çıkacağı hakkında konuştu. Karakoç dizinin son dokuz bölümü kadlığını belirterek; "Son dokuz bölüm kaldı çekmediğimiz, sonrası sezon finali yapacağız. Ondan sonra tatile çıkacağız. Setlerde iki sezon süren işlerde genelde uyumsuzluk oluyor diyorlar ama biz aile gibiyiz. Keyifli çalışıyoruz" dedi.

19 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCU RAHATSIZLIĞI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Günlük hayatta makyajsız görüntülenen ünlü oyuncuya neden makyaj yapmadığı da sorulurken, çok sık güneş gözlüğü kullanması da hayranlarının dikkatinden kaçmadığını belirten basın mensupları Karakoç'a nedenini sordu.

Ünlü youtuber Hasan Can Kaya'dan kötü haber! Acil ameliyata alındı durumu kritik! Ünlü youtuber Hasan Can Kaya'dan kötü haber! Acil ameliyata alındı... Haberi Görüntüle

'GÖZÜMDEN HASTALIĞIM VAR'

Karakoç rahatsızlığının olduğunu belirterek ilginç açıklamalarda bulundu. Karakoç; "Güneş gözlüğünü de tanınmamak için değil, rahatsızlığım olduğum için takıyorum. Gözümden hastalığım var. 'Hava kararınca bile takıyorsun' diye dalga geçer hep Serkan... Hava kapalı olunca bile takıyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading