Yandex Metrica

Aleyna Tilki 'sahneye çıkmam engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı kazandık' diyerek süreci anlattı!

Aleyna Tilki 'sahneye çıkmam engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı kazandık' diyerek süreci anlattı!

En çok dinlenen kadın sanatçılar arasında yerini alan Aleyna Tilki, 'sahnelerimiz engelleniyor' diyerek dert yanmıştı. Ünlü şarkıcının konserlerinin birileri tarafından sabote edildiğini duyurmuştu. Kıbrıs'ta verdiği konserde ise 'savaşımızı kazandık' diyerek açıklamada bulundu.  

Yaşam

21.04.2024, 18:13

Türkiye'nin youtube üzerinden ve diğer platformlardan en çok dinlenen kadın sanatçısı olan 23 yaşındaki Aleyna Tilki 'Cevapsız Çınlama', 'Başıma Belasın', 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' şarkılarıyla ses getirmişti. 

Alkollü araç kullandı ehliyetine el konuldu! Ünlü oyuncudan hayranlarına kötü örnek olacak davranış! Alkollü araç kullandı ehliyetine el konuldu! Ünlü oyuncudan hayranlarına kötü... Haberi Görüntüle

'SAHNELERİM ENGELLENİYOR' DEMİŞTİ

Ünlü şarkıcının bayram nedeniyle Kıbrıs'ta verdiği konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti. Geçtiğimiz aylarda 'sahnelerimiz engelleniyor' sözleri ses getirmişti. 

Tilki geçtiğimiz aylarda, "Albümümde beraber çalıştığım çocukluk arkadaşlarım, evimde beraber ekmeğimi böldüğüm, cebimde ne varsa kendimden ayırmadan paylaştığım insanlar tam albümümün çıkış döneminde, albümümü bitirmeyip yurt dışında alem yapıyor. Bana değil, beni dinlemek isteyenlere de ayıp ettiler. O yüzden siz söyleyin, ne yapayım?" demişti.

Yılan hikayesine dönen gelişme! Suphiye Orancı'nın üçüncü kızı Furaye ilk kez konuştu! Söyledikleriyle herkesin ağzını açık bıraktı! Yılan hikayesine dönen gelişme! Suphiye Orancı'nın üçüncü kızı Furaye ilk... Haberi Görüntüle

TİLKİ'DEN 'KIRIYORLAR BENİ' ÇIKIŞI

Kıbrıs konserinde ise ünlü şarkıcı kırıyorlar beni diyerek; "Kırıyorlar beni. İnsanlarla bir şeyleri paylaşmayı çok seviyorum. Beni çok güçlü zannediyorlar, kırılmaz zannediyorlar ama kırabiliyorlar, kırıyorlar. Canları sağ olsun. Üzülüyorum" dedi.

Ünlü fenomen dördüncü çocuğunu doğurdu! Doğum anına kadar her detayı paylaştı! Takipçileri tepkili: Bu kadar da olmaz! Ünlü fenomen dördüncü çocuğunu doğurdu! Doğum anına kadar her detayı... Haberi Görüntüle

'SAVAŞIMIZI VERDİK, KAZANDIK'

Sahnelerinin artık engellenmediğine değinen ünlü şarkıcı; ''Laflarım gerekli kişilere ulaştı. Ekibimle beraber bu engellerin üstesinden geldik. Bu sektörde birinin bunları anlatmaya ve cesaret etmeye ihtiyacı varmış. Sektör bir sallandı kendine geldi. Benim gibi engellenmeye çalışan sahneleri özleyen bazı sanatçılar içinde bazı şeyler değişti. Kimileri menajer değiştirdi. Savaşımızı verdik, kazandık'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading