Yandex Metrica

Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşanıyor! Volkan Bahçekapılı ile 10 yıllık evliliğine işte bu yüzden son noktayı koydu!

Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşanıyor! Volkan Bahçekapılı ile 10 yıllık evliliğine işte bu yüzden son noktayı koydu!

Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Fatih Terim'in kızı Buse Terim eşi Volkan Bahçekapılı ile bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde boşanacakları ortaya çıktı.

Yaşam

21.04.2024, 12:23

Fatih Terimin kızı olan ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni 33 yaşındaki Buse Terim 2014 yılında dünyaevine girdiği 40 yaşındaki Volkan Bahçekapılı ile 10 yıllık ilişilerini bitirecekleri öğrenildi. 

2016 yılında Nil'i, 2018 yılında da Naz'ı kucaklarına alan çiftin İki kızları olmuştu. Geçitğimiz haftalarda çift birbirilerini sosyal medya hesaplarından takipten çıkarttıkları öğrenildi.

Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı hayvanseverliğiyle herkesi şaşkına çevirdi! Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı... Haberi Görüntüle

EVLİLİKLERİNE İKİNCİ ŞANSI VEREN ÇİFT YOLLARI AYIRDI

Çiftin anlaşamadığı, ancak ilişkilerine ikinci bir şansı verdikleri öğrenildi. Evliliklerine verdikleri ikinci bir şansı da değerlendiremeyen çiftin anlaşmalı bir şekilde ilişkiyi bitirecekleri ortaya çıktı.

Ünlü youtuber Hasan Can Kaya'dan kötü haber! Acil ameliyata alındı durumu kritik! Ünlü youtuber Hasan Can Kaya'dan kötü haber! Acil ameliyata alındı... Haberi Görüntüle

ÇİFT BOŞANMA KARARINA YAYIN YASAĞI GETİRDİ

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın İstanbul'da 3. Aile Mahkemesi'nde saat 10.15'te, 'evlilik birliğinin temelden sarsılması' gerekçesiyle boşanacakları öğrenildi. Ayrıca çiftin boşanma davalarına ilişkin ise yayın yasağı kararı aldığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading