Yandex Metrica

Dorukhan Büyükışık kimdir? Dorukhan Büyükışık'ın ölümünde yeni gelişme! Cinayet soruşturması başlatılacak!

Dorukhan Büyükışık kimdir? Dorukhan Büyükışık'ın ölümünde yeni gelişme! Cinayet soruşturması başlatılacak!

Dorukhan Büyükışık kimdir? Dorukhan Büyükışık cinayete mi kurban gitti? Dorukhan Büyükışık'ın ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 2018 yılında bir inşaatın şantiyesinde ölü bulunan Dorukhan Büyükışık'ın babası Emekli Tümgeneral Ethem Büyükışık bir dedektif gibi çalışarak davanın 6 yıl sonra yeniden cinayet şüphesi ile açılmasını sağladı. Dorukhan Büyükışık'ın ölümüne dair cinayet soruşturması yeniden başlatıldı. 

Yaşam

23.03.2024, 09:25

Emekli Tümgeneral Ethem Büyükışık'ın 27 yaşındaki oğlu Dorukhan Büyükışık 2018 yılında bir inşaatın şantiyesinde ölü olarak bulunmuştu. Olayın intihar olmadığını oğlunun cinayete kurban gittiğini düşünen Ethem Büyükışık olayın peşini bırakmadı. Oğlunun öldürüldüğünü öne süren Ethem Büyükışık organize bir şekilde dosyalardaki delillerle oynandığını iddia etti ve bu iddiasını da çeşitli kanıtlarla ortaya koydu. 

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

DORUKHAN BÜYÜKIŞIK KİMDİR? 

Dorukhan Büyükışık'ın ölümü üzerine dedektif gibi çalışan baba Ethem Büyükışık olayın bir cinayet olduğu görüşünü savunmuş ve delillerin karartıldığını iddia etmişti. Davada yeni bir gelişme yaşandı. Jandarma Kriminal laboratuvarında görevli iki kişiye 7 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

6 yıl sonra dosyanın tekrara açılmasına karar verildi. Yargıtay, intihar dosyasını kanun yararına bozup cinayet soruşturması başlatılmasına karar verdi.

Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı hayvanseverliğiyle herkesi şaşkına çevirdi! Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı... Haberi Görüntüle

DORUKHAN BÜYÜKIŞIK CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?

İzmir Narlıdere'de 13 Mayıs 2018'de anne ve babasıyla yaşadığı evden gece saatlerinde arabayla çıkan Dorukhan Büyükışık bir daha eve gelmiyor. Sabah saatlerinde ise anne ve baba Büyükışık aldıkları kara haberle yıkılıyor. Çocukları bir inşaatın zemininde ölü bulunuyor.

Yıllar sonra dosyaya giren yol üzerindeki bir kamera görüntüsü Dorukhan’ın son anlarını gösteriyor. Görüntülerde Emekli Tümgeneral’in oğlu arabasından iniyor, sonunda bir inşaat şantiyesi olan toprak yolda yürüyor. 

Habertürk Muhabiri Ceylan Sever’e konuşan Emekli tümgeneral ise “16 yıl cephede savaştım, çok olay yeri gördüm. Oğlumu görür görmez bunun bir cinayet olduğunu anladım. Üstü başı tertemizdi. Bu kadar yüksekten düşmeye hiçbir parçalanma yoktu. Oğlum sırtına bir inşaat demiri vurularak darp edilerek öldürüldü. Bu inşaat demiri 8 kaburga kemiğini kırdı ve iç organlarda büyük bir tahribata sebep oldu. Bu tahribat sebebi ile büyük bir iç kanama geçirdi. Oğlumun ölüm nedeni kesinlikle sırtına vurulan inşaat demiri sebebi ile oldu. Bu kesin. Daha sonra düştü süsü vermek için de taşıyıp götürdüler” diyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading