Yandex Metrica

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule köşeyi döndü! Ünlü fenomenden aldığı paralarla gece kulübü açtı!

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule köşeyi döndü! Ünlü fenomenden aldığı paralarla gece kulübü açtı!

Sosyal medya da milyonlarca takipçisi olan ve Türkiye'nin birçok yerinde güzellik merkezi bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınmışlardı. Ünlü fenomenin evinde çalışan Özbekistan uyruklu yardımcısı Şule ise Dilan Polat'tan aldığı paralarla önce lüks bir ev almış şimdi ise Özbekistan'da birgiderek gece kulübü açtığı öğrenildi.   

Yaşam

06.04.2024, 00:02

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alınan ünlü fenomen Dilan Polat ve Engin Polat'ın evinde çalışan, Polat'ın kara kutusu olarak bilinen Şule isimli yardımcısının gece kulübü aldığı öğrenildi. 

Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı bakın neler aldı! Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı... Haberi Görüntüle

SINIR DIŞI EDİLMİŞTİ

Şule Khaydarov isimli çalışanın Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmaları sonrasında ikamet ininin bitmesiyle sınır dışı edilmişti. Ünlü fenomenin yardımcısı ülkesine gönderken TikTok hesabından "Millet olarak rahatlayın, gidiyorum" demişti.

Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu! Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final... Haberi Görüntüle

EVLERİNİN SEFASINI SÜRMÜŞTÜ

Kara kutu Şule'nin daha önce de Dilan Polat aracılığıyla lüks bir ev satın aldığı, Polat ailesinin hapisteyken evlerini kullandığı biliniyor.

Babasının izinden gidiyor! Kenan Sofuoğlu 5 yaşındaki oğlu Zayn'ın doğum günü milyonluk araçla kutladı! Babasının izinden gidiyor! Kenan Sofuoğlu 5 yaşındaki oğlu Zayn'ın doğum... Haberi Görüntüle

GECE KULÜBÜ AÇTI

Fenomenin yardımcısı Şule'nın sosyal medya hesabı instagram üzerinden ''hayırlı olsun'' paylaşımı ile gece kulübü satın aldığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading