Yandex Metrica

Bahar Öztan'ın ölümü sonrası sanat camiası yasta! Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli'ne ünlü isimlerden veda mesajı yağdı!

Bahar Öztan'ın ölümü sonrası sanat camiası yasta! Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli'ne ünlü isimlerden veda mesajı yağdı!

Yeşilçam'ın sevilen ve başarılı kadın oyuncularından olan Bahar Öztan, 61 yaşında 4 kez yakalandığı kansere yenik düştü. Öztan'ın vefatı sonrası ise sanat camiası yasa boğulurken, birçok ünlü isimden taziye mesajı geldi. 

Yaşam

26.04.2024, 00:34

Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli oalrak bilinen 61 yaşındaki ünlü oyuncu Bahar Öztan dün akşam tedavi gördüğü hastanede haytını kaybetti. 4'üncü kez yakalandığı kolon kanser sonrası ünlü oyuncunun oğlu Yiğit Çolak;  "Canım annem bu gece huzura kavuştu. Yarın 22 Mart Cuma günü ikindi namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camii'nde son yolculuğuna uğurlayacağız." açıklamasında bulunmuştu. Sanat camiasını da yasa boğan acı ölüm sonrası ise ünlü isimlerde taziye mesajı yayınladı.

ÜMİT BESEN

Ünlü şarkıcı Ümit Besen, sosyal medya hesabından; 'Sadece anılar kalıyor geriye. Çok üzgünüz. Geçen yaz evimizde en sevdiği yemeği Filiz Ersürer hazırlamıştı. Bamyayı çok sever demişti.' açıklamsında bulundu.

METİN ORAT

Metin Orat ise sosyal medya hesabından; ''Sizinle tanışmak bir onur idi. Güzelliğinizden, serafetinizden gözlerim kamaşmıştı. Hoşçakalın Bahar Hanım. Dualarımı yolluyorum arkanızdan. Yattığınız yer incitmesin'' paylaşımında bulundu.

MELEK BAYKAL

Ünlü oyuncu Melek Baykal ise Bahar Öztan'ın vefatına ilişkin sosyal medya hesabından; ''Güzel gamzeli kadın, nurlar içinde uyu'' paylaşımında bulundu.

NURİ ALÇO

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Nuri Alço ise; ''Kıymetli dostum can arkadaşım Bahar Öztan'ı yarın ikindi namazı sonrası Üsküdar Şakirini camii de ebediyere uğurlayacağız. Başımız sağ olsun'' paylaşımında bulundu. 

HÜLYA KOÇYİĞİT

Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit ise sosyal medya hesabından; ''Birbir gidiyor Yeşilçam emekçileri… Yazmak bile zor geliyor artık… Boğazımda bir düğüm… Uzun zamandır amansız hastalıkla mücadele eden, Türk sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan’ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun'' dedi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan ise sosyal medya hesabından; ''Hoşçakalın Bahar Hanım…Alkışlarla….Yattığınız yer incitmesin…'' dedi.

UĞURKAN EREZ

Ünlü modacı Uğurkan Erez ise sosyal medya hesabından; ''Ah canım Bahar’ımmmm,Bahar Öztan’ımız.. Ağustos’ta Orhun Saraç’ımızın düğününde ne kadar coşmuş,Eğlenmiştik ve de gelecek yaz için yine Bodrum’da olmaya,yine coşmaya sözleşmiştik.. Ama olamayacak canım yaaa..Diyecek başka şey bulamıyorum.. Rabbim ailesine,sevgili Yiğit’e,eşine,sevenlerine sabır versin.. Hoşça kal güzel kardeşim hoşça kal….'' dedi. 

SERPİL ÇAKMAK

Serpil Çakmak ise sosyal medya hesabından Baahr Öztan'a taziye mesajını ileterek; ''Sinemanın gamzeli güzeli canım baharım hiç pes etmedin, azminle, dik duruşunla, pozitif enerjinle ,hayata sıkı sıkı sarıldın .Hastalığının her evresinde mücadeleni sürdürdün ama bu sonuncu denemende yaşama tutulamadın.Sinemanın emektarlarından o kadar büyük kayıplar verdikki ne yazılır artık inanın kelimelere dökmekle zorlanıyorum. Başımız sağolsun acılı ailesine sevenlerine ilk öncede biricik oğluna sabırlar versin .Mekanın cennet ruhun şad olsun Seni tanımak çok güzeldi çok güzel anılar biriktirdik bu fotoğraflarda onlardan biri'' dedi.

Ünlü şarkıcı Hakan Peker ise; ''Değerli sinema sanatçısı Bahar Öztanı. kaybettik çok üzgünüm Tüm Sevenlerinin ve ailesinin başı sağolsun Allah Rahmet eylesin'' dedi.

FİLİZ AKIN

Ünlü yıldız Filiz Akın ise sosyal medya hesabından; ''Rahatsızlığımdan dolayı bir süre telefonuma bakmamıştım Bu sabah açtığımda ilk Bahar’ı, o gamzeli güzelimizi kaybettiğimiz haberi karşıma çıktı. Üzülerek öğrendim ki, kolon kanseri ameliyatı için sevgi yüklü dualar yolladığımız. Baharımız yok artık'' dedi.

BANU ALKAN

BİRCAN BALİ

BURCU ALCO

DENİZ SEKİ

DERYA BAYKAL

EBRU GÜNDEŞ

HANDE ATAİZİ

HÜLYA BOZKAYA

ITIR ESEN

MAHMUT TUNCER

NEBAHAT ÇEHRE

PERİHAN SAVAŞ

SEREN SERENGİL

SİBEL CAN

SUNA YILDIZOĞLU

GÜVEN HOKNA 

YILMAZ MORGÜL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading