Yandex Metrica

Bahadır Gürceer kimdir? Nilüfer Gürbüz'ün yeni sevgilisi kim?

Bahadır Gürceer kimdir? Nilüfer Gürbüz'ün yeni sevgilisi kim?

Bahar adlı dizide başrol oynayan Buğra Gülsoy ile geçtiğimiz yıl ayrılan Nilüfer Gürbüz yeni bir ilişkiye yelken açtı. Nilüfer Gürbüz'ün Bahadır Gürceer ile birlikte olduğu belirtildi. Magazin gündeminde yer alan haber sonrası Bahadır Gürceer kimdir? Nilüfer Gürbüz'ün yeni sevgilisi kim? soruları gündeme geldi.

Yaşam

19.03.2024, 19:02

Show TV'de Bahar adlı dizinin başrol oyuncusu Buğra Gülsoy 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile evlenmişti. Bu evlilikten çiftin 1 erkek çocuğu dünyaya gelmişti. Çift geçtiğimiz yıl boşanmış ve yollarını ayırmıştı.  Oğulları Cem için dostça görüşmeye devam eden ikiliden Nilüfer Gürbüz'ün yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Nilüfer Gürbüz Bahadır Gürceer ile birlikteliğini duyurdu. 

İbrahim Tatlıses ile oğlu arasındaki gerilim tırmanıyor! 'Akıl sağlığım yerinde' demişti! Mahkeme ünlü sanatçı hakkında son kararını verdi! İbrahim Tatlıses ile oğlu arasındaki gerilim tırmanıyor! 'Akıl sağlığım yerinde'... Haberi Görüntüle

BAHADIR GÜRCEER KİMDİR?

Mirap Turizm Genel Müdürü olarak çalışma hayatına devam ediyor. Lucca’nın müdürü olarak görev yapmıştır.

Bahadır Gürceer'in kim olduğuna dair internette detaylı bilgi yer almıyor. 

Bahadır Gürceer ile aşk yaşamaya başlayan Nilüfer Gürbüz, birlikte çekilen tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Gürbüz'ün bu paylaşımına kayıtsız kalamayan Bahadır Gürceer ise "Suç ortağım" yorumunu yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading