Yandex Metrica

Yargı dizisinin yeni karakteri Savcı İclal Defne Kayalar kimdir? Defne Kayalar nereli, kaç yaşında?

Yargı dizisinin yeni karakteri Savcı İclal Defne Kayalar kimdir? Defne Kayalar nereli, kaç yaşında?

Defne Kayalar Yargı dizisine Savcı İclal karakteri ile dahil oldu. Alacakaranlık, Medcezir, Delibal gibi dizi ve filmler ile tanınan ünlü oyuncu Defne Kayalar, ''Savcı İclal'' karakteri ile 84. bölümde Yargı dizisinin sevenleri ile buluşacak. Peki Yargı dizisinin Savcı İclal'i Defne Kayalar kimdir? nereli, kaç yaşındadır? İşte merak edilenler...

Genel

08.05.2024, 15:40

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı 84. bölümü ile sevenlerinin karşısına Pazar günü çıkacak. Yargı dizisine yeni bir karakter katılıyor.

oyuncu Defne Kayalar, ''Savcı İclal'' karakteri ile 84. bölümde Yargı dizisinin sevenleri ile buluşacak. 

Yargı dizisinin ekibine ''Savcı İclal'' karakteri ile Defne Kayalar dahil oldu. Geçtiğimiz aylarda Defne Kayalar, Ankara Film Festivali'nde ''Aniden'' filmindeki performansından dolayı ''En iyi kadın oyuncu'' ödülüne hak kazanmıştı.

Peki Yargı dizisinin Savcı İclal'i Defne Kayalar kimdir? nereli, kaç yaşındadır? İşte merak edilenler...

Kilis'te kan donduran olay: Anne ve çocuklar boğuldu, baba ipte asılı halde bulundu! Kilis'te kan donduran olay: Anne ve çocuklar boğuldu, baba ipte... Haberi Görüntüle

YARGI DİZİSİNİN SAVCI İCLAL'İ DEFNE KAYALAR KİMDİR?

Defne Kayalar, 31 Mayıs 1975 Ankara doğumludur. Defne Kayalar Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü'nden mezun olmuştur.

İstanbul Bİlgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nde asistanlık yapmıştır.

2003 yılında Uğur Yücel ile birlikte Alacakaranlık dizisi, 2004 yılında ise Yazı Tura filminin yapımcılığını üstlenmiştir. 2013 yılında 20 Dakika dizisinde rol aldı. 2014 yılında Medcezir dizisinde sezon sonu konuk oyuncu olarak "Sedef Kaya" karakterine can vermiştir.

Defne Kayalar, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'nın kadrosuna dahil olarak, 84. bölümde sevenlerinin karşısına ''Savcı İclal'' olarak çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Genel


Loading