Yandex Metrica

Sitede Ara

Üvey anneden insanlık dışı hareket! 7 yaşındaki çocuğa 2 yıl boyunca insan dışkısı yedirdi! Bunu öğrenen baba isyan etti!

Üvey anneden insanlık dışı hareket! 7 yaşındaki çocuğa 2 yıl boyunca insan dışkısı yedirdi! Bunu öğrenen baba isyan etti!

Kayseri'de üvey anne dehşeti yaşandı! Üvey anne Fatma Y. (40) tarafından insan dışkısı yedirilen B.Y. (7) isimli kızın babası C.Y. durumu öğrenmesinin üzerine isyan etti. Üvey anne Fatma Y.'nin 7 yaşındaki kıza ettiği işkenceleri öğrenen baba, ''Kızım 2 yıl boyunca eziyete maruz kaldı. Sanık 5 yıl hapis cezası alıp, duruşma salonundan gülerek çıkıp gitti. Yetkililere sesleniyorum. Bu durum hak mıdır? Ne zaman adalet yerini bulacaktır? Yalnızca benim çocuğum için değil, tüm eziyete uğrayan yavrularımız için adalet istiyorum'' dedi.

Gündem

10.04.2024, 11:11

Üvey anne dehşeti 15 Ağustos 2020 ile 10 Temmuz 2022 tarihleri arasında Kayseri'de yaşandı.

Baba C.Y. (39) oğlu R.Y.'nin (6) 15 Ağustos 2020 tarihinde ranzadan düşerek ölmesinden sonra kızı B.Y.'nin ve eşinin davranışlarından şüphelendi.

Baba C.Y. eve ses kayıt cihazı koydu, ses kayıt cihazında Fatma Y.'nin üvey kızı B.Y.'ye farklı tarihlerde ağır hakaretlerde bulunup, eziyet ettiğini ve insan dışkısı yedirdiğini öğrendi.

Zehir tacirlerine büyük darbe! NARKOÇELİK ile 20 ilde 366 kişi yakalandı Zehir tacirlerine büyük darbe! NARKOÇELİK ile 20 ilde 366 kişi... Haberi Görüntüle

EZİYET SUÇUNDAN DAVA AÇILDI

Baba C.Y.'nin şikayeti üzerine eşi Fatma Y. hakkında 'Eziyet' suçundan dava açıldı. 

Kayseri 16'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında tutuksuz sanık Fatma Y., B.Y. ve C.Y.'nin avukatı Mustafa Avşar hazır bulundu.

Fatma Y., yaptığı açıklamada ''İddia edildiği gibi B.Y.'ye hiçbir kötü muamelem olmadı. C.Y. ile ikinci evliliğimi yaptım. Babası ile evlendiğimde B.Y., 2 yaşındaydı. Ses kaydı alındıktan sonra 2 sene daha evli kaldık. Bir kez boşandık, tekrar evlendik. Böyle bir şey yapmış olsaydım, B.Y.'nin babası benimle ikinci kez evlenmezdi'' ifadelerini kullandı.

7 yaşındaki üvey anne şiddetine maruz kalan B.Y., ''Banyoda saçımızı çekiyordu. Kafamızı suya daldırıp, orada bekletiyordu. Babam işten dönünce bize iyi davranıyordu. Hakaret edip, oklavayla döverdi. Tuvaleti yedirirdi, acı biber yedirirdi'' dedi.

Hakim, sanık Fatma Y.'yi 'Çocuğa karşı eziyet' suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Ali Yerlikaya'yı açıklamaya davet etti! CHP'li vekil 'cephanelik' ele geçirildi diye ortalığı ayağa kaldırmıştı! Gerçek bakın ne çıktı? Ali Yerlikaya'yı açıklamaya davet etti! CHP'li vekil 'cephanelik' ele geçirildi... Haberi Görüntüle

İYİ HAL İNDİRİMİ UYGULANMADI

Hakim, Fatma Y. adlı sanığın daha önce mahkumiyetinin bulunmaması ve diğer konuları göz önüne alarak, etkin pişmanlık gösterip, yeniden suç işlemeyeceğine dair olumlu kanaat oluşturmadığından Fatma Y. hakkında 'İyi hal indirimi' uygulamadı.

Avukat Mustafa Avşar, sanığın en üst sınırdan ceza alması gerektiği gereçkesi ile karara itiraz etti.

Dosya, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşındı. Diğer yandan ise B.Y.'nin babası ile Fatma Y.'nin boşanma aşamasında olduğu davanın sürdüğü bildirildi.

Bakan Fidan'la Blinken arasında kritik temas: Refah’a saldırı kabul edilemez Bakan Fidan'la Blinken arasında kritik temas: Refah’a saldırı kabul edilemez Haberi Görüntüle

7 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU 2 YIL BOYUNCA EZİYETE UĞRADI

Baba C.Y. ''Oğlumu kara toprağa verdim. Kızımın da davranışlarında değişiklikler görünce evime ses kaydı koymak zorunda kaldım. Kızımın çok ciddi bir eziyete maruz kaldığını üzülerek tespit ettim. Evladım maalesef ki 2 yıl eziyete uğramış. Bunu öğrendikten sonra avukatlarımla yasal sürece başvurdum. Kesinlikle verilen kararı iyi bulmuyorum. Sanığın aldığı 5 yıl hapis cezası çok az. Sanık değil 5 yıl, 15 yıl ceza alsa da evlatlarımın gözünden akan bir damla yaşın karşılığı olamaz. Dosyanın emsal durum olması, ülkemdeki diğer evlatların korunması için bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağım. Evlatlarıma çektirdiklerinin karşılığı olmasa da sanığın tutuklanmasını ve en yüksek cezayı almasını istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading