Yandex Metrica

Sitede Ara

Üsküdar dönüşüyor! Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm paylaşımı: 10 yılda 30 bin konut

Üsküdar dönüşüyor! Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm paylaşımı: 10 yılda 30 bin konut

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Üsküdar'daki kentsel dönüşüme ilişkin bilgi verdi. "10 yılda 30 bin konutu dönüştürürken iddiamız hiç değişmedi" diyen Türkmen, "Üsküdarlı’nın evi dönüşmeli, Üsküdar’da yaşamaya devam etmeli!" ifadelerini kullandı.        

Gündem

13.05.2024, 01:08

Boğaz'ın incisi Üsküdar'da gerçekleştirdiği projeler ile iz bırakan Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeninden aday gösterildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan görev talimatını alan Hilmi Türkmen ise Üsküdar için projelerini bir bir sıramaya başladı.

Türkiye'den manzaralar: İşte 19 Mayıs coşkusu! Türkiye'den manzaralar: İşte 19 Mayıs coşkusu! Haberi Görüntüle

HİZMETE DEVAM 

Üsküdar Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk günden itibaren hizmet anlayışını ile Üsküdar'da AK Belediyeciliği ön plana koyan Hilmi Türkmen bir an olsun durmadı. Üsküdar'da hayata geçirdiği bir çok proje ile vatandaşların takdirini topladı.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon için tarih verdi: Düşüş eğilimine girecek Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon için tarih verdi: Düşüş eğilimine... Haberi Görüntüle

GENÇ, YAŞLI HERKESİ DİNLEDİ

Üsküdar halkı ile iç içe olan Hilmi Türkmen, görev aldığı süre boyunca genç, yaşlı, kadın, erkek tüm vatandaşların isteklerini dinledi. Talep ve önerilerini yerine getirmek için çalışmalarına devam etti. 

Engin Polat'ın hesabından paylaşım yapan kim, hapisten çıktılar mı? Engin Polat'ın hesabından paylaşım yapan kim, hapisten çıktılar mı? Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR DÖNÜŞECEK

Öte yandan Kahranmamaraş depremleri ile bir kez daha yakından hissettiğimiz deprem gerçeği için de kolları sıvayan Hilmi Türkmen, Üsküdar'ın birçok mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

MSB duyurdu: 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

"10 YILDA 30 BİN KONUT"

Üsküdar'da yapılan kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Türkmen, "10 yılda 30 bin konutu dönüştürürken iddiamız hiç değişmedi; Üsküdarlı’nın evi dönüşmeli, Üsküdar’da yaşamaya devam etmeli!" ifadelerini kullandı.

19 Mayıs İzmir'de otobüsler ücretsiz mi? Bugün İzmir'de ESHOT otobüs, metro bedava mı? 19 Mayıs İzmir'de otobüsler ücretsiz mi? Bugün İzmir'de ESHOT otobüs,... Haberi Görüntüle

"NASIL BAŞLADI NASIL OLDU?"

"İşte yerinde ve gönüllü dönüşüm!" diyen Hilmi Türkmen, "Hepsi hak sahiplerinin, hepsi mahallelinin oldu. Olmaya da devam edecek. Nasıl başladı? / Nasıl oldu?" diyerek sosyal medya hesabından görünleri paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading