Yandex Metrica

Sitede Ara

Tuchel'den Boey açıklaması: Transferin gerçekleşmesini çok istedik

Tuchel'den Boey açıklaması: Transferin gerçekleşmesini çok istedik

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray'dan transfer edilen Sacha Boey hakkında konuştu. Tuchel, transferin gerçekleşmesini çok istediklerini ve oyuncunun sağlık taramalarının devam ettiğini belirtti.

Spor

29.01.2024, 11:47

Galatasaray'dan Bayern Münih'e transferi beklenen Sacha Boey'in sağlık taramaları tamamlandı. Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, transferin gerçekleşmesini büyük bir istekle beklediklerini açıkladı.

Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman saat kaçta? Milletler Ligi Türkiye'nin grubunda hangi takımlar var? Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman saat kaçta? Milletler Ligi Türkiye'nin... Haberi Görüntüle

TRANSFERİ ÇOK İSTEDİK

Thomas Tuchel, Sky Sport'a yaptığı açıklamada, "Sacha Boey'in transferini gerçekleştirmek istiyoruz. Sağlık taramaları devam ediyor. Umarım en kısa sürede sonuca ulaşırız." ifadelerini kullandı.

Bodrum FK yine play-off'ta! Bu sefer Süper Lig'e katılmak istiyor Bodrum FK yine play-off'ta! Bu sefer Süper Lig'e katılmak istiyor Haberi Görüntüle

BAYERN MUNIH'İN 30 MİLYON EUROLUK ÖDEME TAAHHÜDÜ

Transferin gerçekleşmesi durumunda Bayern Münih, Galatasaray'a 30 milyon Euro ödeme taahhüt etti. Sacha Boey'in Bayern Münih'e katılmasıyla birlikte Alman ekibinin savunma hattı güçlenecek.

2024-2025 Sakaryaspor kombine satışları başladı mı? Sakaryaspor kombine fiyatları ne kadar? 2024-2025 Sakaryaspor kombine satışları başladı mı? Sakaryaspor kombine fiyatları ne... Haberi Görüntüle

BOEY FORMA GİYECEK

Eğer transfer süreci hızla tamamlanırsa, Sacha Boey, Bayern Münih'in 3 Şubat'ta Allianz Arena'da oynayacağı Borussia Mönchengladbach maçında forma giyebilir. Bu, oyuncunun hızlı bir adaptasyon süreci geçirmesine olanak tanıyacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading