Yandex Metrica

Trabzonspor'da flaş ayrılık! Abdülkadir Ömür İngiltere yolcusu

Trabzonspor'da flaş ayrılık! Abdülkadir Ömür İngiltere yolcusu

Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Abdülkadir Ömür,  İngiltere Championship takımı Hull City ile anlaşmaya vardı.

Spor

29.01.2024, 00:55

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da yönetim kararıyla kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'e İngiltere'den talip var.

Sergen Yalçın'dan Antalyaspor kararı: Gözler Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan Antalyaspor kararı: Gözler Beşiktaş'ta Haberi Görüntüle

HULL CİTY ABDÜLKADİR İLE ANLAŞTI

Acun Ilıcalı, Abdülkadir'in transferi için bordo mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan ile görüştü. Konuyla ilgili Trabzonspor cephesinden açıklama yapılmasa da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu talip olduğu  İngiltere Championship takımı Hull City, mill futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı.

Galatasaray-Sivasspor ilk 11'ler belli oldu mu? GS-Sivas maçı saat kaçta? Galatasaray-Sivasspor ilk 11'ler belli oldu mu? GS-Sivas maçı saat kaçta? Haberi Görüntüle

HAFTA İÇERİSİNDE İNGİLTERE'EY GİDİYOR

24 yaşındakş orta saha oyuncusunun hafta içerisinde İngiltere'ye giderek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Bu arada iHull City ile Trabzonspor arasında direkt olarak bonservis veya bonservisin yanında bir sonraki satıştan pay olarak iki seçenek üzerinde görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading