Yandex Metrica

Sitede Ara

TikTok akımı ölüm saçıyor! Akımı deneyen çocuk zehirlenerek hayatını kaybetti

TikTok akımı ölüm saçıyor! Akımı deneyen çocuk zehirlenerek hayatını kaybetti

İngiltere'de yaşan 11 yaşındaki çocuk, TikTok platformunda 'kromlama' denilen akımı denemek için zehirli gaz çekti. Hastanede tedavi altına alınan çocuk hayatını kaybetti. 

Gündem

14.03.2024, 14:04

İngiltere'de yaşayan Tommie-Lee Gracie Billington isimli çocuk, arkadaşının evinde kimyasalların solunmasını içeren 'kromlama' denilen TikTok uygulamasındaki akımı denemeye çalıştı. Fenalaşan 11 yaşındaki çocuk, eve gelen sağlık ekipleri tarafından kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Zehirli gaz soluyan çocuk, kalbinni durması sonucu hayatını kaybetti.

20 bin öğretmen atamasında başvuru tarihi belli oldu 20 bin öğretmen atamasında başvuru tarihi belli oldu Haberi Görüntüle

''ALTINDAN BİR KALBİ VARDI''

11 yaşındaki çocuğun büyükannesi Tina, "Tıpkı babası gibi altından bir kalbi vardı. Ailemiz perişan durumda" dedi. Tina, sosyal medya devini çocukları korumak için 'daha fazlasını yapmaya' çağırdı.

19 Mayıs 2024 Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Ankara'da EGO otobüs, metro ücretsiz mi? 19 Mayıs 2024 Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Ankara'da EGO otobüs,... Haberi Görüntüle

TİKTOK AÇIKLAMA YAPTI

TikTok sözcüsü; Platformda böyle bir akımın yer almadığını söyledi. Sözcü, 'kromlamanım' TikTok'a özgü bir trend olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını ifade etti.

Cem Garipoğlu otopsisinde sır perdesi kalkıyor! Parmaklarındaki morlukların nedeni belli oldu: Suit hücrede dikkat çeken çalışma! Cem Garipoğlu otopsisinde sır perdesi kalkıyor! Parmaklarındaki morlukların nedeni belli... Haberi Görüntüle

'CHROMİNG CHALLENGE' NEDİR?

Bu tehlikeli trend, boyalar, çözücüler, sprey kutuları, temizlik ürünleri veya petrol gibi zehirli kimyasalları soluma eylemini içeriyor. Bu maddelerin solunması kısa süreli bir 'uyuşturucu etkisi' yaratabiliyor ve konuşma bozukluğu, baş dönmesi, halüsinasyonlar, mide bulantısı ve oryantasyon kaybına yol açabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading