Yandex Metrica

Yapay Zeka ile başınız dertte! İsminizi söyleyip sohbet ettiyseniz yandınız!

Yapay Zeka ile başınız dertte! İsminizi söyleyip sohbet ettiyseniz yandınız!

Gelişen son teknoloji ile artık yapay zeka sistemleri de yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı. Ancak uzmanlar yapay zeka ile adınızı söyleyerek sohbet etmenin tehlikeli bir durum olduğunu anlattı.

Teknoloji

14.03.2024, 03:53

Teknoloji çağında yaşamanın kolaylıkları olduğu kadar zorlukları da insanların başını derde sokmaya devam ediyor. Günümüzde yaygınlaşan yapay zeka kullanımı sonrasında da kullanılan bazı yapay zeka uygulamalarının tehlike oluşturduğu vurgulandı. 

Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Haberi Görüntüle

SAKIN İSMİNİZİ SÖYLEMEYİN

Uzmanlar özellikle kişisel bilgileriniz ve isminizle yapay zeka uygulamlarından sohbet edilmemesi gerektiğini vurguladı. 

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

BİLGİLERİNİZİ SIZDIRABİLİR

Yapay zeka ile konuşurken adınız, kişisel şifreleriniz, banka hesap ve kart numaralarınız, telefonnumaralarınız ve ev adresiniz gibi tüm kişisel verilerin paylaşılmaması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar üretecek! Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar... Haberi Görüntüle

BAŞKA KULLANICILARLA PAYLAŞABİLİR

Ayrıca son dönemlerde popüler olan ChatGPT'nin de teknik sorunlar nedeniyle sorunlar yaşandığı, bilgilerinizin başka bir kullanıcı ile paylaşılma ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading