Yandex Metrica

WhatsApp'tan tarihi hamle! Mesajları silmeye gerek kalmayacak

WhatsApp'tan tarihi hamle! Mesajları silmeye gerek kalmayacak

Whatsapp, gönderilen mesajları düzenlemeye olanak sağlayacak yeni güncellemesini getiriyor. Bu güncelleme ile gönderilen mesajlar artık silinmeden düzenlenebilecek.

Teknoloji

23.01.2024, 19:50

Whatsapp yeni özelliklerini test etmeye başladı. Yeni güncelleme ile gönderilen mesajları düzenleme ve mesaj tepkilerine cilt tonu özelliklerini getirecek olan WhatsApp, hem daha özel bir deneyim hem de kolaylık sunacak.

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

MESAJLARIN SİLİNMESİNE GEREK KALMAYACAK

Android beta sürümünde görünen WhatsApp'ın yeni özellikleri görünüşe göre büyük kolaylık sağlıyor. Bildiğiniz üzere eskiden WhatsApp'ta gönderilen mesajları silmek mümkün değildi. Ancak birkaç yıldır bu mesajları karşı taraftan da silmek mümkün. Şimdi ise yanlış ya da hatalı gönderilen mesajları silmeden düzenlemek mümkün olacak.

Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Haberi Görüntüle

MESAJLAR ARTIK DÜZENLENEBİLECEK

Yeni güncelleme ile gönderilen mesajlardaki hatalar mesaj silinmeden ya da yeni bir mesaj satırı oluşturulmadan düzenlenebilecek. Bu sayede sohbette gereksiz mesaj satırları yer almayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading