Yandex Metrica

Sitede Ara

Whatsapp bombayı patlattı! Kimse bu kadarını beklemiyordu! Artık kullanıcılar bunu yapabilecek

Whatsapp bombayı patlattı! Kimse bu kadarını beklemiyordu! Artık kullanıcılar bunu yapabilecek

En çok kullanılan mesajlaşma programı Whatsapp'tan yeni bir özellik geliyor. Uygulamanın masaüstü versiyonunda kullanıcılar kendilerine mesaj gönderebilecek.

Teknoloji

23.01.2024, 19:45

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, sık sık yeni özellikler ekliyor. Geçtiğimiz günlerde platforma yeni güvenlik özellikleri geleceği duyurulmuştu. Yeni özelliklerle birlikte gruplardan bildirim gitmeden çıkılabileceği, online olduğunuzda kimlerin görebileceğinin ayarlanabileceği ve tek gönderimlik mesajlarda ekran görüntüsü alınamayacağı belirtilmişti. 

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

KULLANICILAR KENDİNE MESAJ GÖNDEREBİLECEK

Whatsapp'ın masaüstü uygulamasının beta sürümünde keşfedilen yeni özellikle birlikte kullanıcılar farklı cihazlar üzerinde kendilerine mesaj gönderebilecek. Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise bilinmiyor. 

Daha önce kullanıcıların kendilerine mesaj atmak için web sürümden bir mesaj davetiyesi atması ve dışarıdan bir sohbet başlatması gerekiyordu. Ancak yeni özellikle birlikte rehberde herhangi biriyle sohbet eder gibi sohbet başlatılabilecek.

Whatsapp diğer yandan grup sohbetlerinde gönderilen mesajlarda, mesajı gönderenin profil fotoğrafının mesajla birlikte gösterileceği bir özellik üzerinde çalışıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading