Yandex Metrica

Spotify video podcast nedir? Youtube'a yeni rakip Spotify!

Spotify video podcast nedir? Youtube'a yeni rakip Spotify!

Spotify, dünyanın en popüler müzik platformlarından biridir. Spotify yeni özelliği olan video popcast, birçok ülkede kullanılmaya başlandı. Spotify kullanan vatandaşlar video podcast nedir diye internette araştırmaya başladı. Peki Spotify video podcast nedir? Youtube'a yeni rakip Spotify!

Teknoloji

23.01.2024, 19:10

Spotify dünyanın en popüler müzik platformlarından bir tanesidir.İsveç merkezli Spotify yeni özelliği olan video podcast ile gündemde yerini aldı. Kullanıcılarının daha iyi bir deneyim yaşamasını isteyen Spotify, bu hareketiyle "Youtube'a rakip oldu" şeklinde yorumlandı. Peki Spotify video podcast nedir? Youtube'a yeni rakip Spotify!

Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Haberi Görüntüle

SPOTIFY VİDEO PODCAST NEDİR?

Bir kişinin veya bir grubun herhangi bir konu hakkında konuşmalarını dinlememizi ve onların görüşlerini öğrenmemizi sağlayan uygulamaya podcast denir. Günümüz koşulları dikkate alındığında podcast'lerin yalnızca sesten oluşması tercih edilmemeye başladı.

Podcast dinleyicileri artık dinledikleri kişiyi ya da grubu izlemek de istiyor. Bu sebeple podcast dinleyicileri, podcast düzenleyenleri görüp onlarla bütünleşmek istiyor. Bu yüzden de Spotify yeni özelliğiyle gündeme bomba gibi düştü. Artık video podcast uygulaması devreye girdi. Podcast yayıncılarının görüntülü yayın yapmasını sağlayan yeni özellik sayesinde ister yayınlandığı an ister başka bir zaman dinleyen kullanıcısı ve yayıncılarının kendisi Spotify podcast üzerinden izleyebilecek.

Video podcast dilnlemek için yapılması gereken bir şey bulunmuyor. Spotify uygulamasına masaüstünden veya telefondan bağlanan her kullanıcı, yayıncı tarafından görüntülü yayınlanan podcast’leri otomatik olarak görüntülü dinleme şansını elinde bulunduruyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading