Yandex Metrica

Rulo şeklinde telefon Phantom Ultimate geliyor! Tecno Phantom Ultimate özellikleri ne, fiyatı ne kadar?

Rulo şeklinde telefon Phantom Ultimate geliyor! Tecno Phantom Ultimate özellikleri ne, fiyatı ne kadar?

Tecno, IFA 2023 elektronik fuarında dikkat çeken bir konsept akıllı telefon olan Tecno Phantom Ultimate'i tanıttı. Bu ilginç telefon, yanlara doğru uzayabilen rulo şeklinde bir ekranla geliyor.

Teknoloji

09.05.2024, 00:33

Tecno Phantom Ultimate, 6.55 inçlik LTPO AMOLED ekranıyla başlıyor, ancak bir tuşa basıldığında sadece 1.3 saniyede 7.1 inçe kadar uzayabiliyor. Bu süreç sırasında arayüz sorunsuzca genişliyor ve kullanıcılar ekrana üç parmakla sürükleme yaparak tekrar esas boyutuna dönebilirler.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

TEK PARÇA GÖVDESİ OLDUKÇA ETKİLEYİCİ

Telefonun arka tarafında küçük bir ekran bulunuyor. Bu ekran, bildirimlerin görüntülenmesine ek olarak özçekimler için de kullanılabilir. Telefonun teknik özellikleri henüz açıklanmasa da, 9.93mm kalınlığındaki tek parça gövdesi oldukça etkileyici.

Tecno, bu ileri teknoloji konseptiyle birlikte geçtiğimiz aylarda tanıttığı Tecno Phantom Vision V gibi katlanabilir ve uzayabilir telefonlarla sınırları zorlamaya devam ediyor. Ancak bu konsept telefonların satışa sunulup sunulmayacağı hala belirsiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading