Yandex Metrica

iPhone 14 alanlar bin pişman! O görüntüler ortaya çıktı: Cızırtı sesleri engellenemiyor

iPhone 14 alanlar bin pişman! O görüntüler ortaya çıktı: Cızırtı sesleri engellenemiyor

iPhone 14 Pro ve Pro Max kullanıcıları, Reddit, Instagram ve Twitter gibi uygulamalarda paylaşım yaparak modelde kamera titreme sorunu yaşandığını bildirdi. Kullanıcılar, iPhone 14 Pro'lardaki ses sorununu da çektikleri videolarla paylaştı.

Teknoloji

07.05.2024, 23:16

iPhone 14 Pro kullanıcıları, video çekerken cihaz kamerasının hareket ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Teknoloji devi Apple, henüz yaşanan sorun ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Haberi Görüntüle

YAZILIM KAYNAKLI OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

iPhone 14 Pro modellerindeki ana lens, "ikinci nesil" sensör kaydırmalı optik görüntü sabitleme özelliğine sahip. Sosyal medya platformlarında yaşanan kamera titreme sorununun yazılım kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

MERCEKTE ODAKLANMA SORUNU YAŞANIYOR

YouTuber Luke Miani, sorunu test ettiği iPhone 14 Pro Max'te yaşadığını duyurdu. Miani, cihazdaki ana merceğin kontrolsüz bir şekilde titreştiğini gösteren bir video paylaştı ve olayın, iPhone'un kamera uygulamasında bile merceğin sonraki kullanımlarda düzgün odaklanamamasına neden olduğunu söyledi. Miani, iPhone'u bir Apple Store'a götürdüğünü ve cihazı yenisiyle değiştirdiklerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading