Yandex Metrica

İnstagram'a beklenen özellik geldi! Yorumlar artık böyle yapılacak! İşte güncelleme yapılacak tarih...

İnstagram'a beklenen özellik geldi! Yorumlar artık böyle yapılacak! İşte güncelleme yapılacak tarih...

Her zaman kullanıcıları için etkileşimi yükseltmek ve yeni deneyimler kazandırmak için çalışan İnstagram, yeni özelliğini duyurdu. Uzun zamandır beklenen bir özellik olan yorum seçeneklerine GIF'lerle yanıt verme eklendi.

Teknoloji

23.01.2024, 20:54

Sosyal medya devi Meta bünyesinde olan İnstagram, kullancılarının sosyal medyadaki deneyimlerini daha eğlenceli hale getirecek yeni özelliğini duyurdu. Gönderilere yapılacak olan yorumlara GIF ile yanıt verme özelliği getiren İnstagram, bu yeni seçenek ile etkileşimi artırmayı hedefliyor.

Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Haberi Görüntüle

WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! Haberi Görüntüle

İNSTAGRAM'A GIF DESTEĞİ

Adam Mosseri tarafından yapılan açıklamaaya göre, gönderilere GIF desteği ile yorum yaoma özelliği geldiği duyuruldu. İnstagram artık kelimeler ve emojilerin yanı sıra kendi GIF veri tabanında blunan GIF'ler ile kullanıcılarına yorum yapma şansı tanıyacak. 

İnstagram'a gelen bu yeni özellik hem IOS, hem de Android'de güncellemeler yapılmaya başlandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading