Yandex Metrica

Elon Musk'tan büyük hata! Elektrikli araçları paslanmaya başladı! Araç sahiplerinin mağduriyetleri çığ gibi büyüdü!

Elon Musk'tan büyük hata! Elektrikli araçları paslanmaya başladı! Araç sahiplerinin mağduriyetleri çığ gibi büyüdü!

Dünya'nın en zengin iş adamları arasında yerini alan Elon Musk üretmiş olduğu son teknoloji elektrikli otomonili Cyberpunk'ın paslandığı öğrenildi. Şirket aracı piyasaya ''paslanmaz'' diyerek sunmuştu.

Teknoloji

15.04.2024, 22:57

SpaceX, Neurolink, Tesla ve X'in sahibi dünyaca ünlü milyarder Elon Musk'ın kurşun geçirmez ve paslanmaz diyerek tanıttığı elektrikli aracı Tesla Cybertruck kullanıcıları büyük bir hata ile karşılaştı. 

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

ELEKTRİKLİ ARAÇTA BÜYÜK HATA

Elon Musk'ın paslanmaz diyerek piyasaya sunduğu Cybertruck aracının paslandığı ortaya çıktı. Aracı kullanan kişilerin yağmurda aracın paslandığını ve 11 gün kullandıktan sonra korozyon oluştuğunu fark ettiklerini ifade etti. 

Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Denizin dibinde bulunan 'karanlık oksijen' bilim adamlarını heyecanlandırdı Haberi Görüntüle

ARAÇALAR YAĞMURDA PASLANMAYA BAŞLADI

Cybertruck Sahipleri Kulübü'nün yaptığı paylaşımda; "Cybertruck 381 mil yol alıyor ve 11 günün çoğunu evimin önünde park halinde geçirdi. Soğuk hava, yağmur ve biraz doğrudan güneş ışığı sonrasında korozyon noktalarının birkaç fotoğrafını ve bir videosunu ekledim. Araç kasasının üzerinde yükselen üst metalde diğer yerlere göre çok daha belirgin görünüyor, ancak lekeler kesinlikle her yerde." yer aldı. 

Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye başlayınca... Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye... Haberi Görüntüle

ŞİRKET ARAÇLARI BAKIMA ALMADI

Aracı hasar gören kullanıcılar ise araçlarına bakım yapılmasını İstediklerini ancak yeterli malzeme olmadığı için onarım yapılmadıını ifade etti.

Habere Tepki Ver

1

1

1

1

1

1

1

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading